Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevada, kocka i nocni zivot. Mafija takodje, Bog zna koliko ce ih jos izroniti.
Ne seri
Nije to nista,sta bi izronilo,da Drina,najveca masovna grobnica Bosnjaka, presusi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sad kažu CSI Las Vegas nije realan, a ja sam sve ove epizode idgledao
znaci da nisu rijesili sve epizode :P
Ovo su žrtve serijskih neotkrivenih ubojica. Američka policija sama priznaje da Amerikom hara najmanje 20 serijskih ubojica zadnjih 20 godina, a da je neotkrivenih njih stotine od 1945. Ameri su luđaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio sam tamo prije 10ak godina i sad opet prije dvije sedmice. Idemo mi u q i bez ovih ratova.
A kad Neretva opadne I jezero jablanicko presusi pronadjemo frizidere od 90ih proslog vijeka do danas, kao muzej frizidera u doba poslije Tita.
Oni i najviše zagađuju, možda i jeste ova suša odgovor od prirode na sve to. Sve auta po 5000 kubika, plastika, jednokratni pribori za hranu, brza hrana, samo smeće produkuju
Kamatari
Tako je to kad se uvalis u dugove
ovo ko iz filma
CSI Las Vegas
100% Ben Siegel rješavo probleme dok i sam nije postao problem
Ne vadi u Nevadi.
... pronađeni su četvrti ljudski ostaci. Brate nadam se da ćeš pronaći smisao u svojim rečenicama, ipak imaš neku odgovornost je ovo čitaju ljudi.
Koliko ih tek ima u moru
Mislis u temeljima i stubovima mostova??
Jimmy Hoffa
i made him a offer he can''t refuse.................
sad ce ovi srbi napisat da su to srbi što ih je naser pobio u kravici pa ih odnio u las vergas da ih baci u jezero
Ne, neće. Ti si samo opterećen Srbima pa ih guraš u sve živo, i što treba i što ne treba. Prije nego što počnete praviti prepostavke, Bošnjak sam.
Na prvo čitanje pomisliš da nisi dobro pročitao, a onda se sjetiš da članak sklepa klixov dnovinar uz pomoć google translate. Čita li iko od vas klixovaca šta objavljujete?