Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma predali se afgani i hoce serijat i gotovo. njih 300 000 pali bez ispaljenog metka. sve dogovoreno
Pa Trump je najavio i potpisao povlačenje američkih trupa,Biden je samo preuzeo tu formalnost.
Bas tako, ako afganistanski predsjednik i narod ne zeli da se bori protiv talibana zasto bi onda Amerikanci ginuli za Afganistan. Biden je postupio ispravno.
Ko zna šta se ovdje kuha, ali se meni čini da neće na dobro.
classic pessimistic comm
Ameri padaju ko kamen.
@bullevar Prskaju li ti buugari tu tvoju škrbavu labrnjuu ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo fessliju besplatno, placamo ti povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şşupak.
ZNA DŽO ŠTA RADI ! MI U EUROPI ĆEMO NAJEBATI SA EMIGRANTIMA !!!
Popravi se na Bosni, satri ove nacionalne talibane od lidera i genocidnih politika negiranja svega što civilizovano.
Europa će osjetiti nove valove kozojeba iz Afganistana, Biden je marioneta u rukama Soroša i njegovih trupa, zelene opcije u Europi i nevladine organizacije su te koje će dodatno tražiti prijem tih ljudi koji će zauvijek promijeniti sliku Europe kakvu poznajemo,umjesto bitnih stvari gay parade i hrpe nesocijaliziranih divljaka......
Bidene nismo zaboravili kako si 90tih bio protiv genocida i kako si bio za vojnu intervenciju. Nadam se da nisi zaboravio BiH jer ovdje stanje nije dobro. Zelimo normalnu drzavu bez entiteta i sa platama od 2.000km. Ti bar mozes malo uticat da se nesto promjeni.
Bajden je kreten. To je bilo jasno jos nakon njegovih izjava o Srbima.
Providno je to Bidenu !
Eto ispusices moj amidza, a nisi stvorio jos gradzsnsku i jedinstvenu🤣
podrška Bajdenu
Narodu niko ne moze udovoljiti. Da su ostali "sta cemo mi tamo, trosimo pare". Kad se izadje" gledaj sta rade, zasto ne pomognemo"
Trebala bi i BIH primiti izbjeglice iz Afganistana. Ipak su godinama slali vojnike u zemlju, pa imaju i odgovornost za posljedice.
.. kad im metro ili stadion odleti u zrak pitace se gdje su pogrijesili…