Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako repub.pobijede manje para za transgender budalestine,mane para za zelenu agendu,manje para za Zelu.
A moguce su i istaragice za faucija vec ga je senator rand paul resetao.. https://youtu.be/3ICBBK-d-C0
profesor se bori za svoju platu. Urkrajina je na braniku neoliberalne sekte a ne demokratije. Prvo u ukrajini nema demokratije pa skoro nigdje na zapadu. postoji neoliberlanizam koji je protiv demokratije otvoreno govore da je narod glup i ne zna da bvodi državu te da je manjina bitnija od većine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Trump pobijedi, Amerika ide sa Balkana, ako Biden pobijedi, onda Amerika forsira Hrvatsku i Srbiju, pa ako treba im dati Bosnu i Crnu Goru, OK, samo ne smiju biti sa Rusima.
ne pravi Bosna milijarde maraka da amerika nešto ima ovde hahaha
Bosna je za republikance
2 stranke i predstava za mase.Glavni ulog je oko abortusa,ekonomije.Svi su oni u 5 deka,a i vanjska politika uvijek ostaje ista,bez obzira ko je u foteljama.Amerika ima istu politiku desetljecima i to se nece mijenjati.Ali,da se narod dosta podijelio,to je istina.
Imaju li ovi amerikanci mladjih političara što ne izgledaju kao iz Noći Vještica.
Rat MATORIH.
Embargo saveznici
BOSnjaci muslimani fanatikosi pod patronatom postene Amerike navijaju glasno ko ne skace Amerikanac nije.....
Biden je prije izbora puno obecavao, kad je pobjedio na izborima prvi dan u Bijeoj Kuci je potipisao za naftu da cijena nafte ide gore, da auta na benzin budu izbacena iz upitrebe do 2030. Naredio da se sto vise prozvode elektricna auta I kamijoni. Uvoz robe iz Azije blokirao, stapao novac za Covid, salje pomoc Ukrajini, a narod Amerike sve manje ima novca a sve manje trose. Nazvali su Budena da je kriminalac...
F..k Biden F..k Demokrate
Vrijeme je da kazem boli me dzoko i za demokrate i republikance, svjetu treba neka nova vizija, ovo sve do sad je istroseno.
Samo da ovaj đuturum hajirli ode, sve je otišlo u hendek kako je on predsjednik, hebo ga tito dementni
Adnan... sve glasao sam za njega, a nisam znao sta covjek nosi u sebi. Unistio je ekonomiju I unistava srednju klasu. Disel 5.37 $ u USA, Indiana gdje je Disel bio jeftin sada je 5.79 $, Missouri 5.40, California 6.59, a Pennsylvania 6.89$ narod Amerike nezna kako ce 2023 godinu da prezive a mnogi gube poslove I busnise. U Californij za 70% je palo prodaja kuca, cujene kuca pada dole interes kuca ide gore, renta isto ide dole al mnogi nemogu ni kupiti kuce a I rentati... ovo je gore nego 2008.
Sad ce balkanski debili trumpovci da najave konacni obracun s dubokom drzavom, sotonistima, gusterima, astronomima - long live geocentrism
Ima da im Demokrate ispraše dupe, a onda će mentalni Republikanci da kmeče pokradeni smo!
Kako god da bude,znam da ovaj put necu kruziti sa autom,gorivo je preskupo.
Nemoj reci da si prosli put? Pa trebali su posrbice i posebno pohrvatice kruziti. Kruzio si za Murphy i Schmidta? Kruzio si za Escobara i srpskog zeta Palmera?
Bosnjani u Americi, glasajte za Demokrate, oni su vam u domovini Bosni doveli Schmidta koji vam je nametnuo takav apartheid da vam glas u Bosni vrijedi manje nego obojeni u apartheid Juznoj Africi prije 30 godina, pa vam sad Covic bira hoce li vam vladati jugoslovenska Nasa stranka ili muslimanska SDA.