Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad bi Putin umro.pomrlo bi pola balkana od srcanog
Sve je to zbog para ja bih rekao, sankcije neki ismijavaju ali nema više evropskih para toliko, zamrznuta imovina, počela pobuna naftnih i plinskih tajkuna protiv režima. Briga njih što se gine, nego valja izvesti jahtu iz Monaka
Dobar🤣🤣
Lijepo je godinama biti gore visoko, nedodirljiv i nezamjenjiv. Cijeli svijet tvoj. Carstva stvaraš. Ali kad dođe vrijeme da nisi više mlad, sposoban i nedostižan, ne ideš u penziju, nego završiš negdje duboko u šumi prekriven debelim slojem zemlje i tankim slojem lišća.
Moskovija polahko ali sigurno puca po šavovima! 🇺🇦🔱🇺🇦🔱🇺🇦🔱🇺🇦🔱🇺🇦🔱🇺🇦🔱🇺🇦🔱💪
Ovo je vrlo bitan momenat, znamo vrlo dobro da Zaharova govori ono sto joj Putin kaze. A ovdje se Putin pravda da stvari ne idu dobro jer on vise nema moc da stvari mijenja. Poraz Putina, , ali u salvetama prezentiran od strane pudlice Zaharove.
njoj bas nije vjerovat
Tako su sukobi bili u bunkeru u Berlinu kod Hitlera u ww2. Englezi,Ameriknaci i Rusi kad su prilazili. Bahmut Ukrajinska vojska uzima druga sedmica Aprila. Ove godine rat staje napredovanja će bit u Donbasu, Donjecku Luhansku.
Znaci, i ova je osjetila svjezi miris americki zelembaca..sto je bilo za ocekivati,obzurom djeca joj studiraju u Engleskoj..Trrba da se ocekuje krajem aprila rusko proljece,jer april je mjesec promjena,budi se priroda...
Pecanje, pecamo, pecamo da upecamo
zaha što ima fonasi
Nakon ovog rata Rusija ce se raspasti..
Kad ruski narod uzme vlast u svoje ruke bit će jebeno Putinu i Ruskoj eliti
Za razliku od zapada koji je u tome daleko pretekao Staljina. Propaganda i kreiranje stvarnost su zbilja doživjele vrhunac sa Coronom i Ukrajinom
Slava Ukrajini!
Al ih je upravila! UHUHUH
Dali on ovu nadobudnu ruskinju klanfa znal se šta?
putin ce zavrsiti kao sadam, a botove ce zavrsiti na semafore
Ma ništa strašno, sve će to biti riješeno.....kora banane, neograđen balkon ili terasa i slučajni pad.... Ma pustite to, sitnice, šta je sa tik to i parada ratnikom, zna li iko išta.