Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za hljeba vam trebalo...
Hem nema Palestinaca da rade hem svi Izraelci mobilisani da budu glineni golubovi u Gazi. Dakle, prazne fabrike, prazne oranice. Plus, nema turizma u genocidnoj drzavi. Otezan pristup brodova zbog Hutijeve blokade, dakle dolazak nafte je skuplji i duze traje dok brodovi zaobidju Afriku. Sva municija i oruzje kostaju. Rat kosta. Ekonomija Izraela polahko propada. Samo naprijed hrabri Palestinci. 💪🇵🇸
C¡0nisti takve vjesti ne objavljuju, dakle, ovo je laž.
Dabogda se svi raspali u najogorim mukama, od najmlađeg do najstarijeg. Pogan nacistička!
Ne sekiram se za njihovu ekonomiju, oni imaju ekonomiju u malom prstu
propali do jutra aBd
Budućnost Izraela je očajna, svi će da ih mrze i nigdje mira neće imati. Sigurnosno će uvijek biti ugroženi i nigdje neće biti dobrodošli. Kada se ispuca podrška sa zapada, a kao što se sada dešava u Ukrajini, sami o sebi će se zabaviti i ostat će sami okruženi sa svih strana lavovima. Žrtva je ogromna ali Hamas je u jednu ruku ispunio cilj, zgadio je Izrael svijetu.
Propali dabogda.
Zovite Srbe i Hrvate oni vas obozavaju
Malo pomalo nista nije ostalo ...dolazi Boziji gnjev po vas Izraelska g...a
Evo prilike za ujke iz Hercegovine i Hrvatske da odu raditi kod voljenih cifuta.
Pocrkali cionisti
Više od 10.000 radnika, prvenstveno onih sa Tajlanda koji su radili u poljoprivredi, napustilo je zemlju nakon Izraelskog ubilačkog napada prije skoro tri mjeseca.