Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posrnulu kinesku ekonomiju??? Jel ovo nešto preneseno iz američkih propagandnih medija?
ВОЛИМ СИ ЂИНПИНГА КО БРАТА РОЂЕНОГА.
pu jeebooteee on krmastog. brisi ta nakaradna slova
Očekivanja nikakva, samo reda radi se sastaju!!! Nikakve koristi!!! Živi bili, pa vidili!!!!
Hoćel biti Hunter da vidi kakvog mita?
"Kinez želi ojačati problematičnu ekonomiju svoje zemlje i da povuče napore SAD da je suzbiju". Što bi reko urednik u autorskom uradku od juce: "U toku je #agresija rusije i #sukob na bliskom istoku"
Svi ce ovi kvazi vladari biti podpala u paklu sta su nereda pocinili na zemlji, Bajden prvi na listi pa ostali zajedno sa putinom i boscarima, komfornisti..
14 minuta i ni jedan komentar. Da li je ovo prosječni svezajući čitatelj klixa došao do momenta kad nema, kao po običaju, konstruktivan komentar. Pa malo sam razočaran da ti pravo kažem, kad vidim da ne znamo kako riješit ekonomske probleme i odnose dvije države koje čine% svjetskog GDp-a... Hajd krstoljube iz Gackog, pomogni nam na svoj imendan hahahah
Kakva očekivanja? Pa Biden neće ni znat da se s nekim sasto a pogotovo ko je taj. Mislit će da mu neki lik kineskog porijekla iz obezbjeđenja pravi društvo do ručka da ne zaluta sam po sobama.A i Xi se vala srozo s ovom posjetom.Da drži do sebe nikad ne bi išo na noge onima koji mu podmuklo rade o glavi.