Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuja
Muljatorka par excellence
Chifute su tada mlatili i Poljaci i Ukrajinci, ko god je stigo i upiso se u SS
Gospođa genocid
Glupost a kada dovode turiste tamo onda je Poljska
Nekad neko na Sajmistu rece. Drzava je ociscena od Jevreja.
Poljaci su pobili vise jevreja nego Nijemci, italijni i ostali skupa.
Ispod silnih kravata, mašni, košulja i odjela ipak se kriju krvoločni narodi koji su kroz istoriju trijebili druge, uništavali, pljačkali ... genetika.
Ova nikad nije radila za Evropu .
A nisu napisali da je Crvena Armija to jest Rusi oslobodili logor kao i klix novinar...
Prijateljica elektricara vehbosa Dine😁
Zar po ovim našim Ujkiccaama nisu Poljaci napali Njemačku???? Jer oni kažu da se ne može neko obući u tuđe odijelo iscenirati napad i da dobiješ izgovor da sravniš jednu zemlju??? Ono 11/9 razni teroristički napadi oni duboko vjeruju da se to ne može iscenirati pa onda ni meni nije jasno kako sad Njemačka napala Poljsku kad smo mi u knjigama drugačije učili da su Poljaci napali Njemačku