Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene same sebe seksualiziraju i od sebe prave ono najgore, pogledajte neke videe iz 70ih kad komentarišu da li bi ikad nosile haljinu koja malo otkriva tijelo (ne bi i osuđuju to), i to ne zbog ravnopravnosti već zbog samopoštovanja.
70ih bila seksualna revolucija gdje svak svakog jaho. 90'ih toples bio sasvim normalna pojava. Šta vas je toliko strah fizičke ljepote svega vam?
@hamziga 70tih se nosili kraci dopicnjaci nego danas proguglaj slike kad vidis sta ti je nana nosila nece ti biti dobro😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam rodjen kao musko ali se od prije 2 godine identificiram kao kineski sat sa Aliexpressa a kolege me diskriminiraju i zamjeraju mi sto kasnim a to nije do mene.
Njemačka do toplesa dogurala a mi od nacionalizma ni korak...tugo moja
nije ni berlin što je nekad bio
A jel’ može i tanga ili je propisano koliko se guze mora pokriti?
ja sam ZA
Sisa i igara
njemacka je sodoma i gomora ne zna se ko koga j...
Filmovi su oduvijek bili prepuni ubistava. Ide se tako daleko da se psihopate naprave toliko pametnim i civilizovanim, da im se na kraju svi dive i navijaju za njih (Hannibal Lecter is "Silence of the Lambs", ili John Doe iz "Seven"). Ali voditi realisticno ljubav na filmu je maltene grijeh, pokazati bradavicu u javnosti je zakonom kazljivo... Zato i jeste drustvo puno iskompleksiranih tipova sto koriste utoku za raspravu. Ko je ikada chunom ili bradavicom, ili pishom nekoga ubio?
Bravo. Pratiti primjer Berlina 👍
nista valja se selit u berlin
Toliko sam navikao da ne ebem nista da sam postao imun i na sise i na guzove i na sve, svejedno mi vise
Do viktorijanskog doba bila je veća sramota da žena digne suknju iznad koljena nego da pokaže bradavicu, a s religijskog gledišta što se islamskog gledišta tiče sisa je mali avret poput ruku i kose a veliki avret (golotinja) je sve između koljena i pupka što danas djevojke ljeti otkrivaju kad šetaju u šorcićima. Što se kršćanskog gledišta tiče nigdje u bibliji ne piše da je sisa golotinja. Ovo možete provjeriti.
Do 70'ih su žene prave veš na potocima, trebaju opet?
Pohvala vlastima Berlina i želim da dozvolite kompletno golo kupanje u svim bazenima , na ulazima da se stavi vazelin na raspolaganje obavezno!
Bio u Spaniji na plazi,mlada spanjolka lezi pored bez grudnjaka i maze se kremom,a grudi joj savrsene...vjerujte,taj se uzitak ne moze nicim platiti..
Ovo smeta samo napacenim muskarcima koje ce ovo dodatno frustrirati, ne onima koji imaju opciju da biraju, i drago mi je da je tako, jer volim gledati napacene isfrustrirane ljude hahahaha.
kako tebe sizofrenika napacenog nisu izbrisali dosada?
Jer govorim istinu? Jel ti smeta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)