Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juriš na White House - počinje ...
svijetla,kamera - kreni
ovo američki Gazimestan ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
burn the White House
Koliko.izgubljenog radnog vremena.unistavanje materijalnih dobara zbog slucaja kojim su se trebali baviti sudovi i "pravna drzava". Evo sta se dogodi kod "oktobarske revolucije!.
The first Purge - Anarchy!
Iznesite Trumpa zajedno sa stolicom!
@shemale '''moj djed je uzgajao ove maline, ali mu je posao propao davne 2020-te, zbog neke 'Srebrene Maline'...Kaze mi da poslije ovog, niko nije ni pomisljao na uzgoj ove kulture..evo vidis ovo je zadnja sadnica od mog djeda' :D
Protesti zbog kriminalca koji je osuđivan više puta O tome se ne piše
@Dino Z U kojem momentu bivše presude znače da te neko može ubiti? To ti nako odoka?
@Dino Z To su ti sve botovi covjece. Oni nisu u stanju samostalno razmisljat, ispitivat realnost oko sebe i donosit zakljucke. Oni programiraju putem medija i tumaraju ulicama. Zato demokratija ne moze funkcionisat. Previse botova kojim vlast lako manipulise.
Opa, priprema se nešto ...
Nama mozda kad bi ukinuli internet onda bi izasli
U AMERICI GODISNJE POLICIJA UBIJE 3.500 BIJELACA I 1.400 CRNACA. TAKO KAZU NA USA TV = N1. NISTA NI CRNI NISU BOLJI OD JUZNIH REDNEKA, I ONI BJELCE NAZIVAJU SMECEM ITD. 'SVI ZIVOTI SU VAŽNI', OSIM AKO JE RIJEC O UZP OV.CAMA ILI GENO.CI.DASHIMAA
Ne uklapa se to u pricu o tome kako rasizam vlada u americi. Zato se smrt bijelaca i ne spominje iako stradaju na iste nacine u vecem broju. U americi, eventualo, moze se reci da imaju problem sa prevelikim ovlastima policije koja nema odgovorosti --- ali to spinovat da je to samo stvar "rasizma" je gdje svo ovo divljastvo gubi svaki kredibilitet.
Antifa prerasta u velik pokret
Nas puskom da tjeraju ne bi toliko doslo
Mi smo u BiH vrh , samo žuti baloni kišobran i da ne pokisnemo , i pitamo se sto smo bjeda.
Znaci i Afroamerikanci su pametniji i ponosniji od Bosnje
Samo da se ne desi nas neki drzavljanin kao juce...Gdje bi ga opet povezali sa terorizmom