Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa imal itko da izjavi spremni smo za pregovore da se dogovorimo da prestanu stradati nevini.Taj sukob Nato Rusija bi trajao 5 sati mozda i to je to umrlo bi kroz par mjeseci pola planete
Do posljednjeg Ukrajinca vi ste spremni gurati ljude u smrt... Ima li ko prijedlog za ☮️?
Pa nemozes pregovarat ako druga strana to nece, izjavljeno je vec vise puta da su spremni na pregovore kad rusija povuce svoje vojnike iz ukrajine sto rusija odbija da uradi i time odbija da pregovara.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nek generali i političari šalju svoju djecu na front, a ne da sirotonja gine za njihove interese, bio sam na fronti kao 20godišnjak i nebi nikad više, jer kad vidiš da su te svi izdali povrača ti se koliko si bio naivan i nasjedao na te glupe priče, najbitnija je porodica i prijatelji, sve drugo je samo farsa za čuvanje bogatstva establišmenta.
Majku ti j... masonsku!!! Porokajte se svi.medjuspbno civile ostavite na miru!!!! Kad se bude rokalo ti ces biti daleko u nekom bunkeru a ginuce nedužni narod i mladi vojnici!!! Fujjjjjj
Odlučeno je bit će ww3 i zdravo..sve ode u pm..
Ajde vise porokajte se.
Izaija - Zato će Gospod učiniti da oćelavi tjeme kćerima Sionskim (ovo ne treba shvatiti bukvalno, mislim da govori o Evropi), i otkriće Gospod golotinju njihovu....I mjesto mirisa biće smrad, i mjesto pojasa raspojasina, mjesto pletenica ćela, mjesto širokih skuta pripasana vreća, i mjesto ljepote ogorjelina.
Samo najavljujete
A valjda prvo idu preleti borbenih aviona da malo pribijaju zvucne zidove u slucaju ryjanske nemoci.
Srećne vam ljute rane junaci.
Idioti i jedni i drugi.
Koji bolesnici na sve strane
ništa dakle od pada inflacije
Rusi ne mogu pola Ukrajine da osvoje a kamo li dalje da idu pa mi ovakve izjave nisu jasne. Čemu stvaranje još većih tenzija?
Bravo, samo istim jezikom koji Rusija razumije. Sad neka placu od straha po nacionalnim televizijima radi ove izjave narednih 10 dana.
Rat se je vec davno zavrsio u Ukraini. Scholz i Putin svski dan razgovaraju. Mirovni sporazum slicnim Daytonom je vec dogovoren. Moraju je sada rijesiti dobrovoljaca koje ce gurniti u smrt. Nema vise zauzimanja teritorija, samo prepucavanje i dva tri Grada ce se jos promijeniti. Zivot iza fronta ide dalje, ide se na posao, djeca idu u skolu sve normalno. Vise rata na Klix-u.
Treba Ruse tako poraziti da se ne mogu oporaviti za 50 godina i onda će biti mir. Mora se održati svjetski poredak u kome je Amerika sila broj jedan. Zamisli da su Rusi broj jedan. Sad bi ti Dodik postrojavao Bošnjake.
Nisi cuo za kinu
Tooooo buraz samo ameri!!! Vidi kako su nâs usrecili. 70.000 mrtvih je vrijedilo jer napokon imamo unitarnu BiH, ušli smo u EU i nato, jedemo iz zlatnih kašika i Šveđani nam rade na crno u slastičarnama na Jahorini
Super, mi nismo ni NATO, ni Rusija, udrite se da uzmemo kokice
mislim da samo Bošnje vjeruju u pomirenje, a ostali oštre noževe