Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio Bakir dozivio srcani ali nismo mi te srece
od cega? od kakve to sikiracije? taj ce zivijeti 100 godina i svi takvi kao on...vidis ti da ih ni bolesti nece! umiru bebe od raka a oni jok!
U BiH političar nikad nije dobio infarkt. Zašto? Pa zato što nemaju srce..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako Bog da pa da uskoro ovaku vjest procitamo i o Radoncicu..........
inshAllah,mada ovoga du ubili 100% ,i to USA i zapadnjacke mracne sile
Viber-telefon u naredna 2 sata ako si libero
Ma smjestili mu jači od njega...a svi u Haagu čudno obole....
Žela s Grbavice ;)
da to sam ja,onaj sto si me prije desetak dana prozivala za bn:)..........nadam se da radim pravu stvar:).......065/073196....od pola 12 sam slobodan
sta ima
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
pas bio ko se nije skrio
Amin!
Ma vi ljudi fakat mislite da je fakat imamo srcani,mozda grijesim mozda doista jeste,ali nemojte isto zaboraviti da njemu nema povratka u ukrajnu tea ako se vrati ne gine mu zatvor ,mozda su u dali neku hemikaliju rusi ili nesto slicno uradili da izgleda da je bio infarkt eventualno ako "umre" da bi se izgubio iz trenutne situacije ,jer moarte biti svjesni sta su tajne sluzbe u stanju uraditi ,ovako ce se izgubiti povuci i zivjeti u miru negdje u rusiji.
vlaška posla
ma kakav srcani , lazirace svoju smrt i lagano uzivaat do kraja zivota u kesu koji je pokrao
To on dobio po naredbi Putina?
ove nase ni srcani nece ccc
Crko dabogda, zbog njega i njegovih ruskih smradova pobijene su na stotine muslimana na Krimu, o tome MEDIJI ŠUTE, svi pričaju o "odbrambenim snagama na Krimu", a ptice na grani znaju da su to Rusi poslani da preotmu Krim od Ukrajine.
Cijeli Sandžak je 500 godina bio bosanski, Herceg Novi je bio bosanski, pa sad ništa nije naše. Hajde traži da ti ih neko vrati mirno bez rata? Ja ne govorim ništa čiji je Krim već govorim da se tamo u atmosferi potpunog bezvlašća, zahvaljujući ruskim lopovima, ubijaju muslimani samo zato što su muslimani. Drugo, Viktor Janukovič je samo ruska marioneta, korumpiran do srži. On i njegova svita su od državnih para sebi napravili palače i dvore, pa im ni to nije bilo dosta, već su sve svoje političke protivnike strpali u zatvor (poput bivše premijerke Julije Timošenko), a onda opljačkali pare od budžeta i zapalili u Rusiju. Majmune vlaški, kome ćeš ti govoriti šta će da bude? Bošnjaci i Bosanci NIKADA NISU BILI I NIKADA NEĆE BITI VLASI, UPAMTI TO HAJVANU! KO SI TI DA NEKOM GOVORIŠ ŠTA JE ON I ŠTA TREBA DA BUDE? POGLEDAJ SE U OGLEDALO VLAHU PA ĆEŠ VIDJETI KO JE U BOSNI CRN KO CIGAN - MI MUSLIMANI ILI VI VLASI, CRNJI STE OD CIGANA PO TENU, A JOŠ VIŠE U DUŠI. MARŠ SMRADU JEDAN UMUKNI!
http://www.tuzlanski.ba/oko-nas/svijet/13890-drama-u-ukrajini-krimske-muslimane-eka-sudbina-bonjaka.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to je zivot, danas imas sve sutra nemas nista... slicno je bilo u slucaju gadaffia, imao je sve, i kada je dosao kraj vladavini mogao je otic',bez prolivene krvi.. a znamo kako je zavrsio...
I ja bih! Onakve vile, Vlast, trebe, zlatne hale, bazeni, zivotinje i td. Ovako ce, nadam se, ubrzo i ovi nasi lopovi skoncat!
Dzaba, ima on svojih saradnika koji ce doci da odsluze zatvor, nadam se da nece oni svi redom dobiti srcani udar :D
Ekskluzivno za klix, doživio sam srčani !