Crko dabogda, zbog njega i njegovih ruskih smradova pobijene su na stotine muslimana na Krimu, o tome MEDIJI ŠUTE, svi pričaju o "odbrambenim snagama na Krimu", a ptice na grani znaju da su to Rusi poslani da preotmu Krim od Ukrajine.
Cijeli Sandžak je 500 godina bio bosanski, Herceg Novi je bio bosanski, pa sad ništa nije naše. Hajde traži da ti ih neko vrati mirno bez rata? Ja ne govorim ništa čiji je Krim već govorim da se tamo u atmosferi potpunog bezvlašća, zahvaljujući ruskim lopovima, ubijaju muslimani samo zato što su muslimani. Drugo, Viktor Janukovič je samo ruska marioneta, korumpiran do srži. On i njegova svita su od državnih para sebi napravili palače i dvore, pa im ni to nije bilo dosta, već su sve svoje političke protivnike strpali u zatvor (poput bivše premijerke Julije Timošenko), a onda opljačkali pare od budžeta i zapalili u Rusiju. Majmune vlaški, kome ćeš ti govoriti šta će da bude? Bošnjaci i Bosanci NIKADA NISU BILI I NIKADA NEĆE BITI VLASI, UPAMTI TO HAJVANU! KO SI TI DA NEKOM GOVORIŠ ŠTA JE ON I ŠTA TREBA DA BUDE? POGLEDAJ SE U OGLEDALO VLAHU PA ĆEŠ VIDJETI KO JE U BOSNI CRN KO CIGAN - MI MUSLIMANI ILI VI VLASI, CRNJI STE OD CIGANA PO TENU, A JOŠ VIŠE U DUŠI. MARŠ SMRADU JEDAN UMUKNI!
Daj neki link Mirso za te ubijene muslimane na krimu, mos mrzit ruse al cemu fantazije? Ko da ameri nebi jedva docekali, oni vole muslimane osim u iraku, iranu, avganistanu, libiji, siriji, jemenu, somaliji, palestini...
Prikaži sve komentare (102)