Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste ovo trebali objaviti, da li vi znate koliko mi politicara imamo?!
Jbt pa kako bi izgledala da ne izdvajaju... Strašno i za pomisliti...
Gospođa Merkel, ex Prva dama Njemačke je doktor nuklearne fizike i sigurno ima validnu diplomu za razliku od tzv doktorica i dama iz Bosne.
Mozda i mi Sebiji placamo frizera...ni njoj kao ni Merkelovoj nista ne pomaze. Ali se garant od rudarske place skine procenat.
NE SPOMINJITE BABURINU KOJA JE 10 GODINA TETOŠILA I NJEGOVALA TOP SRPSKE NACIONALISTE (VUČIĆA I DODIKA). ČAK JE I ZADNJU SVOJU POSJETU VANI BILA KOD VUČIĆA JER JE ON "ČOVJEK KOJI DRŽI RIJEČ", KAKO JE KAZALA.
Nije Njemačka vlada nego mi to finansiramo koji radimo od našeg Poreza koji plaćamo 😡😡
Normalno
S obzirom kakav je garib nije cudno.
Kakav crni izgled izgleda ko moja tetka pa kako bi tek izgledala bez svega tog
I opet dzabe
Prva objava gdje je vrijedno spomenut mastovitost Klix-a: Viklerčići, češljići, pomadice, parfemi ... Bas je glupo biti zaljubljen u damu?
Slab su joj odradili Stilisti za te pare
Dok se družila s putinom nije se šminkala jer putinova prangija nema očiju, a i stizale su rijetke ribe sa bajkala
Jel realno da ovaj portal sebi daje za pravo da pise i objavljuje ovakve clanke. Pa mi smo 2 miliona godina iza njemacke i njemackog standarda! Kakvu vi to propagandu furate? Pogledajte malo oko sebe.
baš je glupo biti ultras iz mostara
Zna li neko jesu cemu ove proteinske zobene pahuljice GO ON?
Zna
Sa ovom ovakvom sićom naši političari plaćaju kuuurveee