Valentin Inzko u Briselu
0
Veza BiH i NATO-a ima neprocjenjiv značaj
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman sam i podrzavam Dodika u jednom a to je nečemo u nato koji cemo k.. služit tiranima. Sazuti svaka ti dala ala si im reko:)
LAKO JE TUDJIM KURCEM GLOGINJE MLATITI
TREBA VAM JOS VAZALA ZA AVGANISTAN I IRAK. NASI SUPCI DA OSTANU NA VLASTI CE I RODJENU MATER PRODATI, A KAMOLI BOSNU
\"\"\"«Povezivanje Bosne i Hercegovine sa NATO-om imat će neprocjenjiv značaj za odnose Bosne i Hercegovine s regionom i potaknut će procese evropskih integracija», rekao je visoki predstavnik i specijalni predstavnik EU Inzko. \"\"\" TACNO G-ne Inzko i radite ENERGICNO da se to ostvari sto prije! BiH4EVER!