Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro ce ovom ludilu kraj, poslije 2 godine nemaju vise cime da nas prepadaju. Poslovi unisteni, zdravlje unisteno, vraceni smo na fabricke postavke.
po cemu to? jbt u bih je isti broj zaposlenih kao i 2019. U ovoj vukojepini... Daj malo obrazlozenja...
Dolazi kraj pandemiji, al zato ce da bude rat! Rusi su na pragu ukrajine...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prema izvjestajima britanskih strucnjaka i zvanicne statistike, Omikron znaci kraj pandemije i prelazak na endemiju, kao sto je gripa i prehlada.
Izace nesto novo do godine bajo
Ja evo dobio 17 dozu raifaizena dobar
Pa kad su mase vakcinisane, sada oni da mi ne bi ostali cisti zele da s ei mi ubodemo ! CRKNITE VAKCINISANA MARVO !
HAHAH AHHAH HAHAH HAHAHAHAHAH
Vakcine itekako pomažu, sjetite se koliko je ljudi umiralo.
Od respiratora i pogrešnog liječenja
@gooUser Ti imas neku iluziju da je respirator neka vrsta lijeka? Nehljebe, respirator sluzi kao posljednja pomoc kod pacijenta koji bukvalno ne moze sam da dise. A sta je sa ostalim drzavama gdje nisu imali te "lose" respiratore i imali su kvalitetan medicinski kadar? Po svakoj mogucoj statistici su vakcine spasavale zivote. 5 do 10 puta vise nevakcinisanih nego vakcinisanih na lijecenju i pod zemljom.
Znači,ko se pelcovo',pelcovo' se..ali ipak treba naglasiti..SLEDEĆE DVIJE SEDMICE SU KRITIČNE
Ne ukidaj, bre, ništa nego ih drži u izolaciji dok se ne vakcinišu i ne zaliječe. Šta vam je?
Pa kad vakcinisani legalno šire virus, mogu i nevakcinisani.
Ne radi se o tome KO SIRI VIRUS, nego KO UMIRE OD VIRUSA. Koliko puta se to treba ponoviti majke ti?
@ elitteviruswarrior a zdravstvo i zdravlje cu samo reci da u BiH imas listu cekanja za sva moguca snimanja i preglede izgovor je jos uvijek virus. Kazu nemojte dolaziti, ako na taj nacin nije ugrozeno zdravlje evo ne znam, a inace svaki mjesec imamo obavezu da uplatimo zdravstvo koje ne mozemo da koristimo. Eto ti malo obrazlozenja.
@elitteviruswarrior "Federacija BiH se ipak na kraju 2021. godine nije uspjela vratiti na nivo zaposlenosti prije samog početka pandemije,što pokazuju najnoviji podaci Porezne uprave FBiH", kaže ekonomski analitičar Faruk Hadžić. Ukratko, od 16.03. do 05.05., za tačno 50 dana, FBiH je ostala bez 26.876 radnika. Od 05.05. 2021. godine kreće rast broja zaposlenih, ali je on još uvijek na kraju 2021. godine manji od broja radnika od 16.03.2020. godine.”
Dobro jutro, SDA pobjednik! ✌️💪🇧🇦✅💚💚💚
Ko rukom odnešeno, čim ekonomija zagusti odmah više nema priča kako im je u interesu zdravlje.
Pa sta si ti mislio? Ekonomija uvijek ima prednost nad zdravljem, inace ne bi imali kapitalizam