Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta je kruna kriva za vecinu velikih zlocina na ovoj planeti. I trebalo bi bjezati od njih. Nazalost , mi na Balkanu nismo te srece.
kanada je jedna od najboljih zemalja za zivjeti..vecina ljudi ne zna ni ko im je primeministar a medju deset najvecih dogadjaja iz kanadske historije su 4 hokejaske utakimce [kod nas, od krvi i ubistava, nebi mogao ni da procitas listu] jedina pozitivna strana onoga idiotskog rata u bosni je sto mi djeca nece nikada ratovati na Balkanu , pod vodjstovm maloumnih kretena.. a sto se tice taxa, neka ih.. i nama su placali socijalnu prvih par godina dok se nismo snasli i usli u svoje struke ..
Kanada lagano postaje: Zemlja hiper kapitalizma Zemlja ciji socijalni sistem slabi svakog dana. Zemlja koja ce da u narednih 10 godina da uvede jos 10 vrsta TAXA. Zemlja koja nemoze izaci iz recesije dok to u potpunosti ne uradi USA Zemlja koja lagano postaje \"Police State\" E to vam je buducnost ove Kenjade.
i ti jedan od njih, je li? Haj\' ziv bio, tisu! Kakve monarhije vise, jos malo pa 2010!
zavisi gdje i koga su intervjuisali, ako su gledali Toronto, gdje zive imigranti, to su tacni rezultati, kada krenete u unturasnjost gdje nema sika, indusa, pakistanaca, kineza , srba, poljaka, ceha, bosanaca .. e tu su svi za kraljicu
wtf fkt ovo nisam znao