Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema nama 92-95 bili su isti protiv nas Rusi i Ukrainci,neka se desi sta god hoce to nije nas problem.Ukrainci ko pic**** ,imaju sve i cekaju da him neko drugi gine za njih,nece moci,napred Ruje,gdje ima jedan rus to je Rusija,nedajte se junaci Ukrainci...
Sutra u bivšoj Dobrovoljačkoj nastaviti sa progonom genocidaša i četničkih smolavih spodoba. GAZI GAZI GAZI ČETNIKEEEE, USMRĐELEEEE, USMRĐEEELLEEEEEEEE!
Kako samo znaju plakati i kukati kad im se okupacija trese ko Jermenija. Kad ste pljačkali i ubijali po Sevastopolju, otimali imovinu i teritoriju Ukrajine, onda niste zvali na hitne sjednice, već ste proslavljali i opijali se. E pa došao je vakat da se kusa čorba koju ste zakuhali - već ima 40-tak mrtvih rusa u Ukrajinskim državnim institucijama. Rusi bi trebali zauzvrat da pobiju sve Ukrajince koji su otišli u Rusiju i tamo zauzeli ruske državne i druge institucije, sve dojednog.
Moskva: help, help, help! Hahhahahahha Hajde udjite u Ukrajinu ako smijete !!! Mogli ste samo na Krim, jer je i bio vas, stetocine!!! Nijedna nacija sem Srba i Sjevernokoreanaca vas nemoze smisliti!!! Gamad Ruska!
Samo me interesuje šta će tražiti Rusija od VS.Da Ukrajina prekine sa legitimnom akcijom uspostavljanja državnog poretka na svojoj teritoriji?
Sta je ruska gamad,sta ste mislili,da ce ukrainci gledat kako ubijate i pljackate,e nece moci.
Da su Ukrajinci goloruki i bez oružja onda bi Rusi ratovali, ista četnička bagra, ubij samo nenaoružane, a ako se naoružaju bjež na prvi traktor.
sta ovo Anadolija vise ne smije pljuvati po rusima?
nema potrebe :) pocelo je pocelo je
Rusija,Putin HELP,HELP----UN :) hoce da nas hebu Ukrajinci....
Ovako su i smrdi govorili help help 95 :D
lazete sami sebe i to za medalju....ko je to vikao na CNN-u "pljiz,pljiz heljp Basnia? Pa i dan danas placete kao p.... svuda po svetu..daj budite muskarci vec jednom...sta ste izgubili,izgubili ste zivot ide dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (17)