Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije udaranje vec pokusaj ubistva .Kakve su ovo ulicarske tehnike glavu mu udaraju od beton?
SRBINISLMA.....u ŠEHERU UDARAJU I ISTO I PO RSU!!! UDARAJU KLOSARE KOJE SMIJU....A ŠMRKOVE, ŽDRALE I TAKVE OBILAZE U VELIKOM KRUGU! DRAZVA NAM JE NAJVECA MAFIJA!! MA SAMO DA NAS HOCE PUSTIT DA SE NAORUZAMO SVI... JEDINI IMAJU VLAST,SPREGU I ORUZIJE. a DRUGI NEMAJU NISTA.... TAKO DA TI JE KOMENTAR GLUPSONSKI,BAS KAO I TI¸! ALI TEBI NICKNAME SVE GOVORI
Ovakva policija nama treba, pa da malo ove nargilase i brude dovedu u red.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vala su ovi Putinovi policajci previše nasilni.Ups.Pa ovo je u SAD, bastionu demokracije :D
Da je crnac, crnje bi spalili pola gradova u SAD
@Nicko, da li si ikad propricao sa jednim crncem u SAD-u ili mozda imao poznanika ili prijatelja? Vjerujem da nisi upucen u situaciju. Poenta ovakvih snimaka je da ukazu na brutalnost policije koji krse sopstvena pravila i procedure i da ukazu na pokvareni sistem koji institucionalno stiti prijestupnike. Ti si pokrenuo temu o rasi. Kad vec spomenu, primjeri u kojima nenaoruzani crnac bude usmrcen prije no sto policija razmisli o hapsenju su neuporedivi sa primjerima hapsenjem bijelaca.
A zašto niste naveli koji je razlog intervencije policije? Gledao sam dosta emisija kada policija nekoga uhapsi, ali ako se normalno ponašaš nisam vidio da baš ovako intervenisu.
Genije, jel očekuješ da se ovako ponašaju dok se snima ta tvoja "emisija"? Hahahaha
Nesto ih je dobro naljutio...
Nemojte ga tući, treba mu lijek...Evo mu lijek!
Ja iskreno vjerujem da tamo policiju i vojsku kljukaju nekim derivatima na bazi amfetamina za izdrzljivost na poslu i porast agresije. Vjerovatno nisu ni svjesni da ih kljukaju. Nekako mi neshvatljivo da se insan tako moze ponasati kao u nekom zasljepljujucem transu agresije prema drugom insanu koji ti nije prjetnja. Nazovite me teoretičarem zavjere ili debilom ali i ludje teorije su se pokazale tacnim kroz istoriju.
Eto mlate ga bezveze... Svasta naroda
Eto mlate ga bezveze... Svasta naroda
Pizde
Uhapsiti gamad i idiote i dobro ih isprebijati i polomiti im i ruke i noge pod obavezno..
Ovo ti je kad nemas familiju, zato se i radi razbijanje porodica i familije da te nema ko osvetiti! Mozes buras sta hoces uraditi ali neces vise nikad piti kafu a da ne pogledas ko ti je iza ledja! Samo jaka i slozna familija i mogu ga svi duvati, tamam da imaju 10 uniformi!
E savki idiot koji kaze da ovakvi drotovi trebaju biti ja mu zelim da ga isti ovakvi tuku 10 godina svaki dan svaki sat skupa s njegovom porodicom od najstarijeg do najmladjeg clana.
Očit primjer kako policajci gledaju na insane opčenito, tretiraju ih kao životinje čak i "brinu" o tome hoće li poslije ovakvih udaraca čovjek imati posljedice prvenstveno moždane i slično. ZATO PRAVO DA VAM KAŽEM NEŠTO ISKRENO I NAJISKRENIJE !!!A.C.A.B!!! SVI DROTOVI SU ŠUPCI 1312 !!! DŽUBRAD TEŠKA!!!
Ovako je "titova" milicija isto. Pa nikom nista. Jos Ranković naredi da albance svezu ko kerove i da ih setaju. Cudo se tad nije neki novinar pobunio
Izgleda da je slučajni prolaznik pa navodno terorista, tri policajca su pod istragom, zatvoreni.
Yebemerika.