Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli nas ba ku.... sta se desava u turskoj...ko joj se divi...nek ide u nju zivjeti i vozdra ba.....jesam musliman,al sam bosanac....a svi vi koji volite cute da ste turci.....odjebite njima,...
hajde ba ne srri ba ne budi papak ba,to ti glumis mangupa ba
pa eto lajla,vozi u tursku sta seres onda po bosni....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koga boli kurac za okupatorske otomane, cigane iz Turske i sto se kod njih desava u maloj aziji.
Koga boli *** za srbijom pa je svaki dan na Rs vijestima.
a koje su cijene u ostalim prevoznim sredstvima u gradu Istambulu?
Ljudi spajaju kontinente , a mi ne mozemo ni 40 km puta napravit za godinu dana... samo kantoni, entiteti ... ma najjaci smo na planeti !
POD PREČKU,TO ERDOGANE LJUDINO,SAMO EKONOMSKI IH CIJEPAJ
Ja visokih zvanica :)))))))))))))))))))
Premijer Japana ti nije visoka zvanica!?
Malen pa se nije vidio:) Salim se .Naravno da je on dosao zbog jap,tehnologije koja je koristena. Priznaj i sam da Japan nije bas blizu tunela??? Od EU samo krizna Spanija koja je vjerovatno ucestvovala s nekim firmama. Spanija nema bas puno potrebe za tim tunelom? Ostali :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo spremna sam i ja!
@HappyDay Ideš sa mnom!?
Jesi li spreman? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka Cast braco Turci.. mozda nekad u buducnosti povezete i Vas Balkan sa maticom Turskom ! Samo naprijed !
kreten, simple as that :)
kakva ba matica turska? zar si kao osoba toliko omalovazena da ti treba matica kao turska? tebi je mozda brat turcin, meni je bosanac i hercegovac!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I mi cemo ovako kada se otvori onaj Koridor WC :)