Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neprofitna organizacija financirana od strane stranih država sa političkim djelovanjem....jel se to zabranjuje/ograničava djelovanje srpske pravoslavne crkve?!
toliko malo poznaješ stvari o kojoj pričaš to ti je ko reći da se islam finanisra u turskoj hahahha
@Aras: jel se SPC vodi kao neprofitna organizacija? jel se ne financira iz budžeta republike Srbije? i jel ne djeluje aktivno na političkoj sceni u svim državama nastalih poslije Juge? O Ortodoksnom Kršćanstvu, kao i o Islamu nije bilo ni govora u mom komentaru. Možda je bolje da se obratiš tzv. stručnjacima koji su ovaj zakon sastavljali, ja govorim samo sa pravnog aspekta
Wellcome to North Korea in the Balkan😂😂😂
Koliko zaostali ljudi zive u RSu pa vole ovo sve to nije normalno
Prokleti Turci.koji vas napravise tako nenormalne
Premijeru i svim ministrima sankcije, na crnu listu , ekonomske sankcije, gasenje racuna, zabrana putovanja u SAD i EU, dalje neka idu gdje hoce. Majka ruzija ih ceka.
nemaju za kruha ali i dalje se odvaja budzet za sendvic botovima koji aktivno botuju po komentarima govoreci kako je takav zakon super kme kme kmeeeeeeeeeeee jedino ispravno pitanje je : da li taj zakon ce zabraniti djelovanje zlocinackog SPC-e?
koza dize rep i kad crkaje, ja i ova pc gen. tvorevina, de zabranite da vam blokiraju racune u bankama
Kako mi je drago sto cu da odem iz RS, slavicu to kao drugi rodjendam
Rodjendan*
Naravno da su spijuni
nije udar na slobodu nego na strani uticaj, taj zakon ima svaka normalna zemlja u svijetu i treba i BiH da ima. ovako puštamo da nam politiku i ekonomiju kroje nepismeni aktivisti koji dobiju projekat da pričaju neku odredjenu priču i promovišu je.
Ovi su na opasnim drogama majkemi.
pa i jesu strani agenti i domaci izdajnici, nema tu fule
Glup si do bola (Tonka). Ovo je tipičan fašistički način ušutkivanja igrađana i organizacija i gašenja ljudskih sloboda i prava. Ako išta u RS valja to je nekolicina NVO i medijs koje sada žele ugasiti.
Sjeverna Korea bez municije
Šumadijska spirala ludila se nastavlja
Ovo, iako dolazi od “šejtana”, upravu su 100%!
Ko je god mislio da će u EU sa Dodikom nek se odmah umije. On provodi Putinovu politiku i kopira Putinove zakone, možemo nakon ovoga očekivati opoziciju u zatvoru i zatvaranje preostalih medija koje nije kupio. Zatim će Dodik ko Kadirov prenijeti vlast na sina i to upisati ustav
zakon je kopiran od amerike :d čisto da znaš kad već nisi obrazovan
@Aras Amerika je drzava, entitet RS nije!