Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kepec mislio završiti za dva dana
tu informaciju su rekli američki generali nikad kepec on je od početka govorio da će trajati 10 godina.
I dobio karinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vojske ništa ne planiraju. Jedino Ukrajina ima vojsku. A Rusi imaju samo arkanovce, vagnerovu paravojsku
Kec na Zalužnija k'o iz p..ke! 💪🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Ukrajina ne treba stati dok ne očisti cijelu svoju teritoriju od ruskih vojnika, a onda treba izgraditi 10 metara visok zid na granici sa Bjelorusijom i Rusijom.
Budi pri telefonu,zvaće te Bajden da te pita šta i kako,pošto si ozbiljan strateg
Planiraju da pobiju sto vise nevinog svjeta. I da zarade sto vise novca prodajom oruzja .
Rusofili tj, srbi se nadaju da će njihov vrhovni vođa baciti atomsku na Ukrajinu a ne kontaju da bi to bio kraj za rusiju. Amerika je bacila atomsku na Japan jer je hiljadama kilometara udaljen. Nijedan vojni strateg nije toliko glup valjda da baci atomsku na susjednu zemlju
Rusi ce morati pozuriti sa svojom ofanzivom na vrat na nos jer stizu tenkovi. To ce liciti gore nego ona prosle godine kod Kijeva kad su spremni krenuli. Kad se iscrpe stizu zapadni tenkovi da u zadnjem jurisu u potpunosti izbace Ruse. Ko god je procitao najmanje 3 knjige zna da ce biti tako i nikako drugacije.
da bi se odigrala tenkovska bitka, moraju se stvoriti određeni preduslovi, a to je zamrzavanje tla. Kao što možemo vidjeti i priroda se usprotivila, pa će biti zanimljivo gledati šta će se desiti u februaru.
Zato i govorim, Rusi su ti koji moraju zuriti prije ove isporuke. Ukrajinci nece krenuti prije Aprila, Maja. Mada su nas do sad nekoliko puta iznenadili. Ratuju jako mudro.
Moskovski mesar se prekontao
Rusija ovo moze dobiti samo uz pomoc nuklearne,a to znaci njen kraj
kakve analfabete zovui da ovo piše. tekst je ok ali kakav zastoj dere se sa svih strana. Urajinci pokušavaju braniti bahmut i gine se na sve strane.