Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za neutralnu Švicarsku.....niti će je ti avioni odbraniti, niti bilo šta.....to je samo narudžba, da se poremete odnosi i da se pride ugradi za još dva -tri vibratora , najnovije generacije , za svoje potrebe........jbt. taj avion kad se digne sa piste već je u komšiluku !
Koji nesposobnjakovići, naša predsednica može dobijati platu kao predsednik, a istovremeno glasati u susednoj državi i uživati u svim svojim hobijima. To se zove sposobnost
Drzava koja je među rijetkima bila vojno neutralna, do jedne čarobne noći tokom korone kad je jedna snažna neovisna zena odlučila da kupuje borbene avione,nemam riječi
Haha komedija
Albanci su bas uticajni u🇨🇭
Ministrica odbrane, civilne zaštite i sporta. Priceless
ovakvih budala je kod nas na desetine hiljada, ali nikako da sastavimo dvije budale, bar slicnih, ideala.
SAD sve vise i vise ponizava i uništava EU i ko god na tom putu ih pomaze oni ga podrzavaju i guraju da napreduje. Gldajete sta su radili s Njemackom koga su imali za kanclara i koga sad imaju , koga su imali za minstra vanjske poslove i koj im je sad ministar van.poslova😔, a Njemacka je najjaca ekonomije u EU i među najjaci u svijetu....itd itd....
😂 jadna majko nasta su spali
Ne vidim razloga da Švicarska ima avione sa položajem i topografijom koju ima ! Prilično mala zemlja i od momenta kad bi radari otkrili agresorske avione , isti bi i napustili zračni prostor , prije nego bi švicarski avioni uzletjeli ! Kvalitetni helikopteri i dobra PVO su Ok. !
počeli su nam prenostiti reklame pojedinih ministara hahahha i nama samo neko smeće od vijesti šalju
Cionistička sluškinja. A prenosite članke sa portala drzavne televizije Švicarske, koja je desničarsko radikalna klika u uredništvu. Sami nesto istrazite.
Sve su ovo mafijaši. Čuj Lockheed Martin, čim ona radi za MIC znaš o kakvoj je osobi riječ. Poslušnica Zionista, Velikih Korporacija, Velikih Banaka i Američke Vojne Industrije.
Kolika je kvota da je cionista?
Ufati se kuhinje
Švicarce ne interesuje ko je predsjednik