Veliki kritičar Busha i Blaira
0
Umro Nobelovac Harold Pinter
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pepe: Pa ne razumiju to igraci 7 lige, kao sto si ti... Ipak je covjek intelektualac, sto ce reci neshvatljiv za tebe!
Rahmet mu dusi :)
I believe his arrest and detention by the international criminal tribunal is unconstitutional, and goes against Yugoslav and international law. They have no right to try him. —Harold Pinter on the arrest of Slobodan Milošević, as quoted by Fiachra Gibbons, in \"Free Milosevic, says Pinter\", The Guardian 26 July 2001. ma ljudina nema sta
Tacnije Britaniji, ali mislim uopste na zapadu! Jer meni nema nikakve razlike izmadju Londona i Vasingtona, nekad su cak ovi vladari planete iz Londona i gori od ovih iz Vasingtona!
Bio i ostao jedan od rijetkih slobodnih umova u Americi !