Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidovsko smece
Zbog kojeg poslase notifikaciju u 6h ujutro.. dodje mi da izbrisem ovaj kliks skroz...da hoce dobiti konkurenciju
Sto ga cionisticka i za muslimane smrtonosna nauka nije sacuvala Allahove dz.s odredbe?? Nikada niko nece uspjeti...Allahova kazna stize brzo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ratni zlocinac, zaboravili ste napisati.
jedan jevrej manje
Kissinger je jedan od najstetnijih i najotrovnijih politickih stakora u zadnjih 100 godina. 🤮 Izmedju ostalog, bio je mentor Milosevicu u vrijeme njegove bankarske karijere u SAD.
Pa koliko si mislio ziviti 200g
Dabogda ti zemlja kosti izbacila...
Preduslov za analizu istorije, političkih ličnosti i geopolitike je shvatanje da države rade u svom interesu, ne iz ljubavi ili mržnji prema drugim državama i nacijama. Poslije toga se gleda na efikasnost političara, pa onda na njegov “world view,” pa tek onda na njegov karakter. Pravo pitanje za nas je: imamo li mi svog Kissingera?
Znaci raspo se
Istaknuti naučnik? Kakvom se to on naukom bavio?
Nestašica adrenokroma?
Koliko znam tesko cionista mason. Nek mu bude kako je zasluzio!
Mislili su u USA i EU da će Bosna šapatom pasti. Ušutjeti se 3 mjeseca, pobiti i raseliti. Ali nastade 300 000 gerilaca da se brane i opet će ako bude trebalo
Stara masonska mrcina
Stari prepredeni jevrej milioni muslimana su pobijeni pod njegovom dirigentskom palicom. Mason i cionista i prepredena lisica. Kad su Arapi napali Izrael on je licno urgencijom i pozicijom uticao da se Izrael odbrani uz donacije Amerike u naoružanju a sliku toga vidimo danas. Teska mu zemlja bila neka gori u paklu.
govno obicno, odahnula zemlja moze se reci
Elhamdulillah. Svi ce odgovarati za svoja djela. Pa tako i ovaj pogani insan.
dugo živio, dijela nakupio...sad ide analiza...100 godina života, hiljade života na duši nosi....sad će spoznati šta je pravo i pravda.