Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i da ispucate sve rakete sa tog broda na NATO šta onda...? pogodite 10 ciljeva...pa na Vas bi se sručilo 30 država sa Amerikom na čelu, njemački inžinjeri se prebacili svi na namjensku industriju....da li si normalan generale?
Razočarava me ruska diplomacija. Naročito je ovaj Medvedev glupson.Lupa ko Maksim. Jedan brod na ovoj šahovskoj ploči nije prijetnja već meta.
Medvedev ce biti nasljednik Putina 100%, isproban ludi Rusi bas kakav treba da vodi Rusiju... svi priželjkuju Putinov kraj a nisu svjesni kaka budala dolazi... plakati ce ko mala djeca 😆
Pa otprilike je tako. Al cijeli svijet vode babaroge, luđaci i likovi s posebnim potrebama. Mislim da je antikrist ovde na zemlji. Jer niko se ne bi drugi mogo ciničnije zaebavati s čovječanstvom.
Svi će oni na dno,kao i ''Moskva''
Mislim da ce ubrzo mnogi završiti kao Moskva, pitanje je vremena kada ce Ameri sa Britancima da pošalju nevidljive rakate za uništenje.
Nije da nije nista ali nista narocito.
Da nema Muska, ne bi imali interneta. I fol sad oni nesto locirali, ma dajte molim vas. Avaks 0-24 uz granice, bez toga samo ne bi pola dronova pofatali. Zna se ko locira, vedri i oblaci
Rusi nešto previše prijete …. Već godinu dana prijete. Kako nisu skontali da se niko nije uplašio ? Postaju smješni .. ili rokaj ili šuti. Ameri znaju bolje od njih samih šta russi imaju od oružija, a i šta nemaju.
da je tako kako se*es bi amerika vec davno upala ......ali nemaju muda....
Hypersonic lock and loaded, kukala vam majka
Samo rokaj agresore
Otkad je dodo poklonio ikonu ukradenu onom lavoru nasta raspad ryjana i po dubini i sirini
Kad se ocekuje potop i jeste uzeli mjere.Sad ce stici novi konntingent od Nato
Ukrajinci objavili podatke, mislite USA..
Vi ste sebi najveća prijetnja. Ubrzo vam tonu sve lađe.
Jedino jos rusofili ovdje sa balkana vjeruju u zastarjelu rusku tehnologiju i misle da su neka vojna sila 😆
Smijurija, čuj fregata 🤣 na jedan ruski ide 20 NATO brodova, plus toliko podmornica. I nisu to malene fregate. Jeste im i poklonili, ljudi bi je potopili preko Antarktika 🤣 Ovaj Medvedev 🤡 pravi.