Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci tvrde da ce sj...t Ukrainu kao I Balkan sto su sj...li. to je jedina istina. Bosnjak sam ali ovo je surova realnost da je Zelenski veci zlocinac od Putina to vam garantujem ali sad je pod lupom media kao pozitivac. BBC I CNN su napravili zvijezdu od njega.
Nije Rusija rasturila Jugoslaviju i uvela Embargo i navijala da se Muslimani iztrijebe. Ne obecava Rusija decenijama clanstvo EU/NATO. Ne drzi Rusija visokoga Predstavnika u rukama kojim zabranjuje smjenu Dodika. Nije Rusija dovela Osmorku na vlast da ispunjaje zelje fasisti Covicu i Dodiku.
IspunjaJE? Pa dobro, majku mu, kako ste osnovnu završili?
Jeste primjetili kako drzave bivse jugoslavije koje nemaju problem srba su prosperitetne? Da Hrvati nisu rijesili svoju sao krajinu bili bi ko bosna danas. Ne bi ni prismrdili Evropi.
Hoce rusija natorit ukrainu pravo.
Hrabri Ukri samo im odsjecite pozadinu hima4som a ovi sto udju fatajte mrezama.Jednostavno i efikasno i precizno.
Stojim uz Rusiju. Ovo je rat izmedju njih i Amerikanaca poganih
Pa šta piskaraš, pravac Rusija
Amerikanci nista ne govore niti upozoravaju. Mozda bi Rusima bilo bolje da ne polaze u ofanzivu tako rano
Elon Musk je predložio pregovore i primirje.. aamo glupi Ukrajici su se digli protiv pregovora. Svi ratovi završavaju pregovorima tako če nekad i ovaj..
Pa bili su pregovori i odmakli daleko. Ali neko kao i Alija početkom 1992. godine, predomislio se zbog obećanja stranaca. Ili prijetnji. Ko će znati...
Rat je glupost
Treba svesti čovječanstvo na 2 ili 3 milijarde,,nažalost mnogi ćemo nastradati ovako ili onako
Ratovi nemaju nikakvog smisla, ukoliko se ne radi o profitu. Pogledajte danas sta uradi majka priroda, nema te atomske koja je jača od nje. Samo kada joj dopizdi, sve ce nas kao perut s ramena otresti.
Državni ruski budžet u januaru ove godine 35% niži u odnosu na januar 2022. Zarada od plina i nafte pala 46% u odnosu na januar 2022. https://abcnews.go.com/International/wireStory/russias-revenue-falls-sharply-january-year-earlier-96925309
Srpstvo na aparatima
Mala je to cijena za ono sto je Zapad spremao. Potpuno NATO okruzenje i instalacija dalekometnih raketa. Da se to dogodilo, tesko bi se Rusija spasila. Medjutim, na zalost zapadnih imperijalista, Rusija nije ni Irak ni Libija. Srecom, demoni zapada ne zrtvuju svoju djecu, nego ukrajinsku... i naravno loze ostale debile poput Poljaka.
Ukrajinski dron bacio petardu na ruskog vojnika:: malo zaebano gledati, ali vrijedi vidjeti: https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/comments/10vgcr1/russian_soldier_in_a_creek_gets_hit_with_a_drone/
Care, linkovi se copy i onda paste u Firefox, ili Opera, ili Edge, ili Chrome ili bilo koji web browser. Tebi nešto ne valja na kompjuteru, jer inače posebna aplikacija postoji ali uopšte nije potrebna, sve normalno radi u web browseru.
Sve je dogovoreno, i ofenzive i tenkovi i zacrtano vec na karti kome sta. Putin i Zelenski su cionisticki igraci, Abramowich ide na pregovore u Tursku i odlucuje. Dodiku sve dozvoljeno, javna podrska Rusiji zato sto placa reket cionistima preko kredita. Koriste ga i jedva cekaju da se ponovo pokoljemo.
Zaboravio si chemtrailse i Bilderbergovu komisiju.
sto ove zemljotres nije stregerio