Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se Udruženja za zaštitu žena ne oglase povodom maltretiranja porodilja u sarajevskom porodilištu?
@volim zene ma ti si paglu ko racku jarane. procitaj komentar prije svog pa ce ti mozda nesto biti jasnije. zena je neuporedivo jace bice od muskarca osim u onom najbanalnijem smislu koji klade valja, fizickom. naravno da sam protiv bespotrebnog zlostavljanja zena ali sam jjednako tako misljenja da kad zarade i trebaju da dobiju po labrnji. furanje na jednakopravnost je posebna prica. gospodje i gospodjice bi da budu jednakopravne kad treba primiti platu ili kad treba da se trosi (tu bi cak da budu u akciji 24 sata ako treba) ali se nijedna naravno nebi mjenjala za posao sekretarice sa recimo nekim rudarom, soferom, metalskom radniku, sa onim u sumariji i slicno. gospodjica bi da joj bude cisto, fino, toplo, sigurno, uredno a i da je bome sef ili direktor kakav MLADJI i da opet kuverta bude jednako debela kao kod ovih papaka
Dokle god zene budu izazivale muskarce sa svojim plasticnim sisama i guzovima dotle ce biti manijaka....a koliko vidim sve je vise zena koje vole da pokazuju svoje zanosno plasticno tijelo tako da ce ovaj problem ostati zauvjek.....
Samo mentalno nezrele osobe mogu nasrtati na zene ili na slabijeg uopste. To ne treba ni komentarisati. Ali ima i zena koje kao da idu u prilog ovim manijacima i pokazuju mentalnu inferiornost i zaostalost. Na primjer bivsa gradonacelnica Sarajeva Semiha, pjevacica Nives Celzijus, pa Selma Bajrami ili novinarka Belma Becirbasic... Sa takvim se trebaju pozabaviti ova udruzenja za zastitu zena.
kako se danas zene u svijetu ponasaju, vec su odavno muskarci zlostavljani i maltretirani od strane zena. nit vise kuhaju, nit radjaju, nit sta rade, samo zanovjetaju, gledaju kako da obavezu i odgovornost prebace sa sebe, gledaju kako da budu ravnopravne gdje im odgovara a gdje ne, pa one su zene majku mu, pa samo suplju o izgledu, frustracije oko izgleda, sminke, sopinga, hrane... i opet im musko ne valja, niko im ne valja, pa mjenjaju partnere kad im se prohtije i ponasaju se razuzdano - pa ih spuca depresija jer skontaju koliko su ih promjenile pa se osjecaju iskoristeno i zlostavljano. e takve su danas zene... daj daj i samo daj... i kad das, ne valjas jer si je iskoristio i zloupotrijebio. fuj zene muska otjera na kraju u pedera jer su sve nepodnosljivije, i tacno je da se zene zlostavljaju, ali same od sebe.