Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tim bolesnicima ni njihove džamije nisu svete, dižu ih tamo u vazduh, kakvu li mržnju tek osjećaju prema nemuslimanima. Protjerati ih sve nazad u njihov univerzum, pa neka tekbiraju do mile volje.
@PantaRhei Kažeš protjerajte ih sve,.. zbog malog broja extremnih ti bi kaznio sve. Jesi li za to da svi Srbi idu na robiju zbog Srebrenice?
@PantaRhei Upucao ga je njihov grk zbog konflikta u crkvi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel to opet neki inženjer?
Ma oni nisu pri zdravom razumu
Nije mi jasno zašto su islamski teroristi ubijali vjernike katolike i sad evo pravoslavce kad oni NISU crtali te karikature nego su to nacrtali ateisti, tj. sekularni ljevičari
Fasizam je ocigledno preplavio svijet. Uvjerenje da mozes nekoga kaznjavati samo zato jer ti se zamjerio neko od "njegovih". Moramo se vratiti u prosvjecivanje naroda... uvesti temelje grcke filozofije u osnovne skole... bez razmisljanja o sustini nema prosvijeenog naroda, nema spasa covjecanstvu.
Koje je vjere napadač? Ko misli da je budist nek digne ruku
Cackali si mecku..e sad bgm....neznam mozda su i to trazili
Daš mu krov nad glavom, posao, socijalno, zdravstveno, a on hoda po gradu sa kratežom i mačetom. Tu lijeka nema, ako se već smiluješ pa ga pustiš da živi, onda mu udri žig na čelo kao u Tarantinovom "Inglorious Bastards" pa nek *ebe ovnove po pustinji, al nazad u civilizaciju ne može...
Davne 1938. godine Vladimir Bartol je objavio roman "Alamut". Govori o "stvaranju" mudžahedina. Naglašavam: 1938. Znam da čitanje knjiga predstavlja izuzetan napor za keyboards warriors, ali ovu moram preporučiti. Ima i šôre i pûce i seksa.
@MartiMizerija Da budemo pošteni, ne pominju se u knjizi "mudžahedini ", pominju se "asasini".Ipak to nije isto.
Muslimanima kojima se ne sviđaju zakoni i kultura francuske niko ne brani da se presele iz iste u Saudijsku Arabiju gdje niko neće da im vrijeđa osjećanja!
Na FB-u Bošnjaci su ovog ubojicu oslovljavali sa: "brat", "heroj", "mučenik na Allahovom putu", "gazija" , "legenda", "gigant", itd... Toliko o tome...
Ih Dunum Sigurno neki i jesu al’ velika vecina sigurno nije . Zlocin je zlocin , bio on u Srebrenici , Vukovaru ili u Parizu
@Dunum87 A u sljedećoj rečenici kukaju i traže sadaku
nista se ne desava slucajno... samo je pitanje ko stvarno stoji iza ovih "teroristickih" napada?
Vjere treba zakonom zabraniti
dr.mr.Abu Ahmad iz Maroka
Srbin ubucen u muslimana
Prvi
@gooUser1589303188 nisi ni ti :)