Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo joj provjeriti račun prije i poslije
Jadno je kako se neki ljudi prodaju. Država joj podržava Palestinu i osuđuju genocid koji čine ove fašističke izraelske zvijeri a ona jadnica duševna uzela nešto para i glasala protiv. Šta pare urade od insana. Jadno . Jadno . Jadno. Možda se udavi od prvog zalogaja koji proguta.
Ista priča kao i ona fukara sutkinja iz Zambije Nyambe što je osporavala presudu Mladiću...odeš platiš fukarama i one kao imaju drugačije mišljenje a situacija tako jednostavna i očita...
Čuj ogradila se🤣pa nisam je ja poslala u Hag nego država kao svog predstavnika i sad ona svojevoljno odlučila🤣 A šupljaka bračo moja mila.Presmiješni su.
Kupljena sa dvije koze ,jarcom i devet kokoški !
Vidi se da Bog htio hajvana stvorit pa se u zadnji momenat predomislio.
nije znala glasat
Svako se danas moze kupiti
Ne moze SDADF MAFIJA 😄😄😄 ONI SE NE MOGU KUPITI NICIM😄😄😄
Prasica 🐷
Kao ona glasala bez vanjskih lobija...ma dajte molim vas.
Zena uzela lovu i obezbijedila tri generacije svoje porodice. Sutra ce je svi zaboraviti ali ce joj unuci studirati u Londonu...pohlepna krmaca bez morala!
Kakve 3 generacije ovo je zadnja sine ademov
Koliko €€?!?
Uzela lovu od c!0nista.
Sad ce Dodik trazit da u ustavni sud za stranog sudiju stavi ovu
Kujo jedna...
Dabogda te pare sto si uzela sto si tako glasala sve u lijekove potrosila i ti i tvoja porodica...