Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim i vama propast ko i egiptu i saudiskoj arabiji
Samo se vi brinite da vam milijarde ne izmaknu stoko
samo svi skupa ispalite po 5000 raketa i to je to game over baby
Sta da se prelije kada ste granice hermeticki zatvorili...
Nemoj da sta bude nafti, zlatu i dolarima a vi se poubijajte jelde, svima ce vam malo tog bogatstva biti kad dodjete na pravi sud
Gora je njihova ravnodusnost i izdaja od podrske zapada Izraelu. Sramota! Cak i da nisu sposobni nista drugo, mogli su prekinuti svaku komunikaciju s Izraelom i izolovati ga, zabraniti prolaz bilo cega kroz njihove teritorije do ove teroristicke tvorevine.
gooUser1698661648 ja bojkotujem Izrael vjerovatno duze nego sto ti znas gdje se na mapi nalazi i to stalno, a ne samo kad je novi sukob na vijestima. Pokrij se usima, balavce!
Da vam hoce plin i nafta presusiti..