Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni izbore shvataju bas ozbiljno o.O Za razliku od nas
turska posla ko i u sarajevstanu zabij im materi!!!!
Sto ti je demokratska strast!
Na sve nacine se ide sa se svrgne Erdogan sa vlasti,al nikako mi ne ide u glavi zasto zrtve,zar toliko neko moze da shvati vaznost neke partije da zrtvuje sebe,ono na kratko receno,nema sta gore nego kada covjek na svog komsiju podigne ruku,radi nekog trecek koji se bori za fotelju.
posaljite andju da pusti suzu.....ili nije ni bitno,par turaka manje,vrlo vazno....
ugursuzi
Ženo, dodaj mi pištolj, idem na izbore!
i nije bas sve tako....zene su 70% erdoanovi glasaci.....i to one nepismene zene sa tradicionalno islamskim odgojem....vole one brkate i malo ostrije muskarce......ja bi prije reko da ce mnoge od njih nociti van kuce kad se saznaju rezultati :))))
Jesu ludi sto se biju zbog politicara koji im na kraju mozda nece reci ni "hvala" kao ni nama nasi.
erdogan ubojica za fotelju
nasilje i genocid su turcima u genima.
Ovdje je u pitanju krvna osveta kao kod Šiptara. Vidiš li da učestvuju cijele porodice?
Maratonci trče počasni krug ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i oni hoce u evropu hahahahaha,pa gdje ce divljak u evropu.djaba njima sto su ekonomski ojacali kad nisu mentalno.erdoganovi ruralci im ebu zivot
zemlja krvi i ljesnjaka
ma nema sta........bas demokratski
tekbira bakirova braca mashala
KRIV JE MINISTAR SIGURNOSTI! TREBO JE DA OSUJETI NAMJERE IZBORNIH UBOJICA. ODMAH SMJENA.
Mistic@sta mislis ako Bakir nesmiri situaciju da im posaljemo Dodika
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pazi naslova, kao da je cunami naletio na Tursku pa se broj mrtvih povečava. Mediji su zbilja na sve spremni da što više ocrne aktuelnu tursku vlast. Pocrkajte od muke!
Spremni - nespremni, vidiš li da pištolji rade, ne hlade se cijevi? Kakav narod, kakvi izbori, kakvo 21.stoljeće, oni su još u 13.
Ženo, dodaj mi pištolj, idem na izbore!