Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA PRIJAVITI KLIX ZBOG ŠIRENJA PANIKE!
Jel neka bolesčura odmah poletite da objavite,bez da provjerite ista, kao da nismo dovoljno isprepadani!
Bas kao da je covjek s koronom otkrio da nije besmrtan... A najvise se prepadnemo kada nam djecu dira tako da je ovo idealna vijest. Mora da je vakcina blizu. A jesu li se to i teroristi prepali korone ili su uzeli godisnji?
100 u New Yorku, ali nigdje drugo. Selektivan neki virus
ee moj Andrewu...
Ne lazu istina je i cak mnogo veca cifra,sve americke televizije su objavile cak i republikanska televizija FOX znaci nije sala.Svi pretpostavljaju da virus mutira i prilagodzava se temperaturi i bilo kojeme uzrastu.Ovo stvarno moze da bude problem ako sad djecu napada na neki drugi nacin.
I ovo izjavljuje guverner, inače smo ga upoznali kao upozorivača na viruse i bolesti. Kad mu se dignu građani, ima da zaboravi sve viruse.
Priznaju da nemaju pojma o koroni a onda glume da sve znaju i svaki problema vežu za koronu. To Bilu i Melindi zatrebalo da uvale par milijardi vakcina...
Spanska gripa. Veliki rat. Zemlje prikrivaju broj zrtava da ne bi demoralisali vojsku.. Zemlje lazu! Epidemiolozi, ljekari i izvjestavaci su poslusni i lazu. Korona se prenaglasava i zloupotrebljava. Danas imamo tv i internet sto dokazuje da je svijet posten i da drzave ne lazu. Danasnji epidemiolozi nece lagati kao oni iz doba pr.sv.rata. Kakav sjajan pomak u dozivljaju istine izmedju drzava i naroda!
Radi se o Kawasaki sindromu. Već je primijećen u Evropi kod nekoliko stotina djece.
Vidjeli Demokrati da ne mogu srusit Trumpa s objavama o smrti bakica i dedeka pa su krenuli s djecom, stvarno ne biraju sredstva. Nisam uopce postovatelj lika i djela doticnog, ali da su ispolitizirali ovu gripu stvarno jesu, i to do mjere da je gadljivo.
@AndjaTG ne zavlaci nos gdje mu nije mjesto, I ne komentarisi nesto o cemu nemas blage veze..
@AndjaTG De ba uozbilji se. S obzirom na to kako vodi državu u ovoj situaciji, mene čudi da mu još uvijek niko nije metak u čelo smjestio. On je veći degenerik i od ovih naših degenerika.
šta je čudno ? 1918 godine tokom Španske gripe umirali su najviše 29 godišnjaci, koji su kao bebe prebolili Rusku gripu iz 1889-te godine.... virus može ostavljati tragove, kojih nismo ni svjesni...
@MobilniKuca Nemoj ti da hlupaš neprovjerene informacije. To najbolje zna Đemila iz Banovića kako i šta. Frizerka je po zanimanju ali nakon pogledana dva videa na YouTube-u zna sve šta i kako. Sve tajne svijeta Đemila razotkrila, samo ne zna da se "ne znam" piše odvojeno, to joj nešto ne ide. Možda nema na internetu, ko zna...
I ovo je clanak jel Klixovi novinari dva paragrafa, ni objasnjenja ni istrazivanja ccc
Ama....
Najbolje je izvjestavati i pisati nekstove, unoaiti nemir u svijet bez ikakvog dokaza. Nimalo profesionalno, al na to smo vec naucili.
-Vjeruje se, smatra se...Bitno je izvjestavati o bolesti i povezivati je s koronom i prije imanja dokaza. Ne znam sta Tramp radi, ali u mnogim njegovim rijecima vidim pozitivnost. Ne znam ko ga od mocnika podrzava al cini se da mnogi rade protiv njega. Ima onaj (zaboravio sam ime ) nekakav za zdravstvo, zloba iz njeg izbija kao i iz killbilla.
@cujipocuj 82,925 mrtvih, sine moj. Gdje ti tu vidiš pozitivnost, Bog ti dao pameti? Imaš li kapaciteta da shvatiš koja je to cifra?
bitno je da smo se mi relaksirali i vratili ocuvanju kapitalizma, a sta to virus nepoznatog porijekla radi ljudskom organizmu i kakve dugorocne posljedice ostavlja na zdravlje cemo tek utvrdjivati.
@gooUser1588958893 ovo je zemlja s dva sistema, jedan za roblje drugi za uhljebe. Uhljeb se ne brine za posao, ne radi 2 mjeseca, prima plaću, držvava će zadužiti da im ništa ne fali a roblje skinuto s potpora države i mrš na tržište.
sistem je jedan i zove se kapitalizam. uhljebi i drzava su tu samo servis i nuzna infrastruktura za taj sistem. roblje ipak samo sanja da ce jednom biti na vrhu lanca.