Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebi grke, makedonce, bosance, srbe i rvate , svi u PM nazističku, glupi balkanci! Ovo nekome odgovara i smiju se grohotom, jer je lako glupog balkanca zatrovati mržnjom, eto vam glupih komentara, konjine!
@Ratko Mirić Jest vala balkanci jake nacije sve
Makedonski ajvar je najbolji :)
@Chvilla Ajme ja isto kad ga uhvatim jest ma ono ne mogu stat dok tegla nije prazna haha
Mislis Bivsi Jugoslavensko Republicko Makedonski ajvar ?
pa i ovi Grci danas nemaju veze sa starim Helenima, tako da tom logikom ne bi ni oni smjeli koristiti naziv Grčka
de bogati ne pravite se budalama, pa Makedonija je nekada bila Grcka ako vam je stalo do toga trebali ste ih zadrzati pod svojom kapom i sve bi bilo OK a ne sada nisu Makedonija pa sta su pobogu brate i ko ste vi da im odredjujete
Imaju svakakve veze, kakvo je to pitanje. Kultura, tradicija, jezik, porijeklo... To što više nisu politeisti nema apsolutno nikakve veze s tim da Grci nemaju veze sa Grcima.
Još da grke neko nešto pita.. Hvala vam (mada to nisu više isti grci) na onome što ste dali svjetu prije 2500 godina ali tada ste zadnji put bili relevantni sada ste luzeri kao i mi.
Da ih se ne pita BJRM bi favno bila u Nato a mozda i u EU ovako su ih nazavali blokadom 10 godina ako ne i vise
PUNA PODRŠKA BRATSKOJ MAKEDONIJI :))) Ne dajte se braćo, ajvara vam :)))
grci su fukare.
prnem vam pod nos svima
isto smo ko mravi sviju mi i onda ona futa na fejsbuku mi se uzdigne nesto mamicu joj futavu
U kratko da pojasnim Ove medjunacionalne svadje koje redovno imamo na Klix-u su djelo nekoliko placenika iz stranki na vlasti koji mjenjaju Nick-ove i sire mrznju iz znanog razloga. (na pragu nam je vruco ljeto) Vratimo li se 15 ili vise god unatrag kad su ratne rane bile mnogo svjezije da nije bilo ovoliko mrznje.
E biti ce Makedonija i Makedonci u njoj pa svi pocrkajte od jada svekolikoga.
Podrzati i jednu i drugu stranu i pozeljeti im sretan rat,ako nemaju pametnija posla.Kakve su sile,ne bi trajalo duze od par dana.
Joj al i ovi seru jbt pa sta ako se zove Makedonija, ma seru i jedni i drugi al et
draga braco makedonci. predlazem da pocmete davat naziv makedonija svega isvaceg. npr. zapocetak promenite nazive svi ulica. samo menjajte redne broeve. makedonia1 makedonia....19191 itd. onda ostalo nexi yebu mater gluperde grcke zatucane.