Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
White supremacist 🤣
Niiigggeeerrrsss maaaake mee siiick https://youtu.be/mIVh-3TdUIY
Hićo is back
Bitno napomenuti da je glavni grad Namibije Windhoek cisci od Sarajevo. Pogledajte na youtubeu, ovo nije zezancije. Pokupili su nesto od svaba barem, a to je da ne budu ko ostali crnci kojim je Europljanin kriv za sve probleme. Dole jos uvijek zive nijemci koji su ostali poslije pada Njemackog carstva i apsolutno zive bez ikakvih provlema. Cak se i Oktoberfest slavi.
Adolf Karadžić Mladić Tuta
pa i u Srbiji je slicno ,svaka se skola zove Radovan Karadic
A UU JEST HIĆO POCRNIO
U BiH ima studentski dom Radovan Karadzic... sta se mi imamo kome cuditi,poklopi se po usima,skrolaj dalje
Imamo i mi Hitlera koliko hoces,samo se drugacije zovu...
Oj crni adolfe
pocinje bgm, sad ce Noć dugih noževa
ovo samo pokazuje koliko su zatucani i unazad njegovi roditelji.. grozno.. upozao sam afrikanca koji je tako isto podrzavo hitlera.. kao da je dobar jer je pustio muslimane i crnce na miru. kakav je to moralni i logicni standard..
Samo u Namibiji možeš imati takvo prezime... jebote,imaju zakoni gdje slova na tablicama ne smije biti neka poznata skraćenica a kamoli ime ili prezime...
Logicno. Namibija bila Njemacka kolonija do 1920 pa se njemacka imena udomacila. Kao sto se je i kod nas tursko ime Kemal popularnije od bosanskog imena Tvrtko. Zivjela Bosna!
Lice dosta
Da se neko s tim imenom kod nas kandiduje, dobio bi garant moj glas
Hitler se u grobu okreće hahhaha
ko mu je glasove zavrsavao???
Pravi arijevac