Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome to the new world order !!!
Pa majmune ako imaš telefon mogu te pratit stalno.
i treba ovako kad ljudi izlaze po kafanama zarazeni, neka neka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa maloprije objaviste propagandni video da je u Izrealu kao u raju nakon vakcinacije.
A ja sinoć gledao film-vapaje žane od tamo koja plačući javlja o čistom fašizmu neviđenom od Hitlera https://www.youtube.com/watch?v=WMsn0bj_P6o
Nista cudno za FAŠlSTlČKU državu Izrael. Dobro nisu naredili premlaćivanje do smmrti
narukvice a slika nanoznice ? klixe ba de malo dozovite se
I tako ....ko se smijao da je ovo samo teorija zavjere nadam se da ga je ovo malo opametilo Zato pamet u glavu jer ova sranja dolaze ubrzo i kod nas na Balkanu
@BosnjaciJesuSrbi glup si ko noga
Antihrist/Dedżal će biti Jevrej
Čitajući komentare i kritiku Izraela koji želi da kontroliše 2 sedmice one koji ulaze u državu sticem dojam da većina komentatora smatra da je pristup problemu od strane SDA-SNSD-HDZ ispravan i poželjan.
Nije se rodio ko je nama ugodio
Ma ne znaju bili piskili ili kakili.
Država za primjer treba da učimo od njih 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
boles'
E sad ga pretjeraše
Znaci ko se nece cijepiti ide u kucni pritvor
Ne, vec onaj ko im ulazi u državu. Na 14 dana.....
Nanognica! Nemaju naši lopovi para za to. Ako ima ko da udijeli, ekstra.
Ovo je država, svaka čast.
Mart 2020- citaoci Klix-a komplottistti. Mart 2021 Klix komplottistt.
Ko ne razumije temu, radi se o uvjetnoj slobodi, kucnom pritvoru bez prethodnoga sudjenja. Ovakve kazne se koriste za kriminalce u zatvoru koji su imali dobro vladanje pa ih zadnju godinu puste na polu-slobodu. Za uzvrat ti se nudi ubrizgavanje toxicne tekucine da bi se navodno zastitio od bolesti ravnoj gripi. Zasto cu se ja bocati ako se vi ti koji se bojite i da vas ja zastitim, ako ste se vi bocali i navodno ste zasticeni?
Ahahahaha, krasno! Da vidimo sta nas ceka ako se ne dignemo protiv globalisticke mafije. Vlada KS je trenutno ta placenicka.