Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kjafiri planski to uradili zbog njezine izjave!! Allahrahmet nano
Herojska vojska nema sta ubiti 80 godina staricu .
Nek navija za Hamas u paklu. I Bin Laden je tamo zajedno sa Sadam Huseinom.
Izjavila je epsku glupost. Palestina nikad nije postojala, a Izraelci, Hebrews, Jevreji su bili tu i prije 3000 godina! A prije 2000 godina Rimska provincija Judea, šta je to? I ko je živio tu kad se ZVALA Judea?! Palestinci se doselili iz pustinje Saudijske Arabije kao i svi ostali Arapi tek tamo negdje u sedmom, osmom vijeku. Neukost je razlog mnogih ratova.
Ne znam ko je neuk. Pročitaj malo povijest Filestijaca , malo o Kaananu... Pa onda koga je napadao Aron po famoznom povratku iz Egipta, zašto Mojsiju nije dozvoljeno ući u Palestinu od :Onoga Koji Jeste" i zbog čega. Čitaj..
Momak nikakvi dokazi za to ne postoje.
Bagra CIONISTIČKA. U Gazi sve "svjetli i gori"- cionističkoj bagri "čestita " Hanuku 17.000 nevino likvidiranih civila, 7000 dječijih mrtvih dušica, oko 50.000 unakaženih civila i oko dva miliona izmještenih civila. Znate li šta je Tora. Vi ste pogasili osam svijeća!
Ovi izraelci hrabri momci nema sta, snajperom sa 3-4 km ubiti baku! Nesto slicno kao "nasi domaci" junaci iz vrs sto su sa Trebevica i s Jevrejskog groblja isto iz snajpera ubijali djecu Sarajeva starosti 5 do 12 godina
Pojedini stavljaju u istu ravan cioniste i palestince, kazu i jedni i drugi zadojeni religijama ubijaju se izmedju sebe. To nikako nije tacno. Zna se ko je zadojen ideologijom koja proizvodi fasizam i sovinizam, zna se ko otima tudje, ko ubija da bi uzeo sto nije njegovo, a isto tako se zna ko samo brani svoju imovinu i pravo na zivot, te im je jedina ideologija sacuvati sebe, svoju porodicu i ono malo imovine sto im je preostalo, a da nije vec oteto ili unisteno.
Otvoreno i bez osjećaja odgovornosti pred svijetom za svoje postupke Izrael pokazuje ko vlada Amerikom.
Fuj! Kao sto sam jednom vec napsiao...ta regija je bolesna vec jako dugo...i mi nemamo nista sa njima....niti Izraelcima niti Hamasom niti Palestincima. Kriju se iza religija I pravde a nema vecih koljaca, krvnika I pohlepnijih "ljudi" .
Stavljas u istu ravan cioniste i palestince, a to nikako ne ide zajedno. Zna se ko otima tudje, ko ubija da bi uzeo sto nije njegovo, a isto tako se zna ko samo brani svoju imovinu i pravo na zivot.
@save....kada neko dijeli bombone nakon Hamasovog 7og oktobra...gdje je ubijeno 1200 ljudi vecinom civila a onda kidnapuje zene,djecu I bebe....DA...stavljam u isti kos sto se tice Gaze.
Long life Israel and USA 🇮🇱🇺🇸🇮🇱🇺🇸🇮🇱🇺🇸
Cica krme te ubolo
Kosovo Republik
Klosara
ako se gleda kompletna historija ne bih rekao da je starija s obzirom na postojanje Izraela prije 2.000 godina na tom podrucju. Da podsjetim da su Rimljani nakon unistenja Izrala, to podrucje nazvali Palestinom!
Jaka ti logika :D Po tome bi Rim mogao tražiti teritorije, Mongoli, Otomanska imperija itd.
Sinko dragi kad vjeruješ u bajke onda vjeruj do kraja.Pa se sjeti da je tamo Jahve sa jevrejima napravio Genocid nad Filestejcima, odmah posle smrti Mojsija.
da li uopšte postoji razlika između fašističke Njemačke i cionističkog Izraela
U obilježjima jedino
Klix navija za Izrael…
Nana zivjela dzihad cijeli svoj zivot, i na kraju otisla kao dobitnik…šehid. A onaj ko ubije onoga ko nije ubio i koji nije nered po zemlji sijao, kao da je ubio sve ljude na svijetu. Cionisti su sebe sami osudili na propast.
Hebo te džihad. Bila je neobrazovana glupa krava iz srednjeg vijeka. Kao i ti. Hamas je pobio 1400 Izraelskih civila nasumice u jednom istom danu. Mrš!
Tu židovskofašističku gama treba izvesti pred lice pravde i sve do ijednog pobiti zbog genocida
Stoka zločinačka.