Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
video objavljen 27 novembra ... kliks :)
Nema sile do Allaha dz.s
Vlada ce izdvojiti koliko god je potrebno novca!? Kod nas vazda fali... valjda sto nemamo stampariju
🙏
Nabavka 40 podmornica za 50 milijardi AUD vam je potreba nad potrebama, a nabavka aviona za gašenje požara je nepotrebni trošak? Trošićete milijarde za naknadu štete, a da ste nabavili avione, šteta bi bila minimalna. Kako je dragi Bog kaznio vašu glupost i bahatost.
A sad lijepo reforma, smanji budzet za vojnu opremu kupi 1000 kanadera obuci ljude da koriste kamadere i nikad ae vise nece ponovit
Nije fazon čekati da padne kiša pa početi živjeti, nego znati ugasiti vatru prije kiše.
Ciju li je molitvu uslisio Svemoguci? 😄
hvala bogu
Ono kad krenes u grupi da obavis namaz za kisu I poneses kisobran.
što bi rekli vjernici ima boga pa da je ko miš
mašala neka...žao mi životinja
Iskljucit Harp.Sad ce red na BIH ,snijeg i poplave.
Ha dova za kišu uzvišenom gospodaru i pade kiša i opet recite nema dokaza
@sabane pa vala nije ni neki dokaz, dokaze imas gdje god pogledas oko sebe I ukljucis mozak, koga Allah ne zeli uputiti zaokupira mu zivot drugim prolaznim stvarima I iz dana u dan isto zivi, ne razmislja osim kako da izgura iz mjeseca u mjesec dok ne doceka smrt. Ove stvari mu ni ne padaju na pamet, sta vise ismijava se.
Poručite Vučiću bude li se zaje3avao, ima i njemu da naklanjamo neku nehoru....