Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba nam sve, kad ti braća i sestre umiru i gladuju u Palestini. Kad dijete zaboći gladno i uplakano, a vi otvarajte šta hoćete. Sve će vas stići suze djece.
tako je, da nas Allah dž.š.uputi
Uz dužno poštovanje, meni ovo liči na kotlovnicu sa dimnjakom
@traktor Uz dužno poštovanje glup si kao i tvoj komentar😉
Svako ima pravo na mišljenje
Pola vas sa đuma namaza,zaputite se u Gazu,hem sevap,hem obaveza.Imate li petlje da se suprostaviti NACISTICKOM IZRAELU?
Malo je rec da izgleda PRELIJEPOO, ali zar bije bilo bolje da ste toliku fabriku otvorili i zaposlili 120 000 ljudi. Bog daje snagu i volju, ali ne daje pare da kupis hranu i da jedes, steta para a nije jeftino bilo napravit ovo.
Bogu su bitna djela i iskrena molitva iz srca a ne način molitve
A opet svako treći sanja da ode na bezbožni zapada da ga valjda preobrati a u stvarnosti malo postane jednak onomu što je prezirao na tom istom Zapadu.
Ovaj oblak iznad, dok nisam otvorio i povecao sliku ja mislio Termoelektranu napravili 🤣
wooow koji uspjeh i korist za čovječanstvo!
Joj Kinezi je gradili ko Peljeski
Ovo niko ne čita članik nego lajka skriptama islamofobične i ateističke komentare koji nemaju veze sa člankom. Džamija je građena oko 13 godina i nije potrošena ni milijarda. Naša dijaspora može napraviti tri svake godine da ne šalje pare roditeljima penzionerima što bi trebala biti briga države.
Boze kako izgleda ko fabrika neka
Pa i jeste fabrika. Fabrika u kojoj se štancaju budale.
U sanskom mostu je jedna od najvecih
Alzir inace poznat za industriju dobar zivot i high tech preizvode kao i bosna zato Svaka cast za ovaj projekat a znamo ko to financira 😈
Džamija vas ne oslobađa odgovornosti za Palestinu.
Usreciti u jednom mahu 120 hiljada insana je veliki uspjeh. Ako iskreno vjerujes ne treba ti ni hljeba ni vode.
Skromnost je vrlina
Ummet je odlutao od suštine a sustina je oslobođenost duše od materijalnog. Zlato, mermer, kristali i dijamanti du dunjalucko blago i blafemija mi je takve trivijalnosti trpati u vjersko. A sve vjere to čine.