Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laž koja se ponovi hiljadu puta postaje istina, reče davno jedan bivši ministar informisanja i propagande.
Uzeli djetetu omiljenu igračku... Pa gdje će sad izvoditi svoje kečerske trash predstave i žaliti se na Kineze, "duboku državu", Soroša, muslimane, demokrate i druge babaroge?
Ne cudi od Twittera ali ni od klixa, vi se apsolutno za Bidena, lazovi jedni, cuj, Trump prijeti ratovima, vrijedja itd., a jutros objavite kako Biden govori za Trumpa da je totalna budala, medjutim, to ste objavili kao logicnu vijest, vi ste placeni od nekoga da pisete protiv Trumpa kao i vecina medija. Fuj, svakome cu reci da vas prestane citati, lazovi nepismeni.
@vrlosamtirealan klix je protiv Trumpa oduvijek. Vjerovatno su na listi plaćanja neke od soroševskih udruga, čim ovako spinuju vijesti. Zasad jedini predsjednik koji rata nije pokrenuo.
duvni vjetre malo preko jetre
Lik samo govori ono što je vrlo vjerovatno kao rezultat očigledne duge kampanje protiv njega. Lažne ankete u korist demokratske opcije i izvrtanje njegovih izjava u medijima, višegodišnja cenzura svakoga ko nije "progresivni" neoliberal u službi trendi lobija, prikrivanja email skandala i izmišljanje ruske umiješanosti, itd.
Ne vidim da je taj twitter "označavao kao neprovjerene" kampanje crne populacije koje su prikrivale da su likovi upucani od policije skoro uvijek bili naoružani. Trayvon Martin je planirao da ubije onog zaštitara i onda ga je ovaj u samoodbrani ubio, ali to je stalno predstavljano kao rasni zločin bijelca). Ne vidim da Twitter označava gender pay gap kao neprovjerenu informaciju iako je apsolutna laž.