Lik samo govori ono što je vrlo vjerovatno kao rezultat očigledne duge kampanje protiv njega. Lažne ankete u korist demokratske opcije i izvrtanje njegovih izjava u medijima, višegodišnja cenzura svakoga ko nije "progresivni" neoliberal u službi trendi lobija, prikrivanja email skandala i izmišljanje ruske umiješanosti, itd.
Ne vidim da je taj twitter "označavao kao neprovjerene" kampanje crne populacije koje su prikrivale da su likovi upucani od policije skoro uvijek bili naoružani. Trayvon Martin je planirao da ubije onog zaštitara i onda ga je ovaj u samoodbrani ubio, ali to je stalno predstavljano kao rasni zločin bijelca). Ne vidim da Twitter označava gender pay gap kao neprovjerenu informaciju iako je apsolutna laž.
@Realismo Pa možda tu ima istine. Zanimljivo u svakom slučaju :) Ali nije Tramp naivan. Ne postaje se slučajno predsjednik SAD. Uvijek će mediji da blate a i on im daje povoda. Prave mediji ravnotežu. Lično, nije mi bitno. Meni nema razlike između njega i bilo kog drugog predsjednika SAD. Šta je on uradio? NIŠTA što ne bi bilo ko
Prikaži sve komentare (13)