Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se tek vidi koji je Tito bio kralj. Jos ono, mnogo zategnutije vrijeme, lik bio dobar i sa jednim i sa drugima. I onda dodju ovi danasnji levati i nesto pametuju o Titu. Da se razumijemo: niti sam neki veliki ljubitelj Tita, niti jugonostalgicar.
@mario.brokulic Tito je ruske avione kupovao, i razmontirane ih slao USA. Sjedio na 2 stolioce, pa bio "dobar sa svima".
@mario.brokulic stvar je jasna i u pravu si i ne samo to, pored dva bloka uspio napraviti treci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je napravi da moze dobaciti do Washingtona toga amerika cijeni i postuje...
Ako imaju te avione tesko ces im to zabraniti
Koji ce se qurac obucavati da lete tim avionima ako ce kupiti rakete koje ih skidaju ko pronic sa prnohuba :)
Poštovanje od strane amerike stičeš samo ako imaš atomsku i dovoljan domet, ako ne pogni glavu i slušaj narrdjenja iz amerike. Bog na nebu ameri na zemlji. Ko je njihov saveznik, zivi poprilično sigurno i dobro. Ko se osloni na ruse ko naši djikani, zivi nesigurno i grije se uz pomoć rakije...
Kako oni provode zakon o javnim nabavkama? :D
Amerikanci seru. Mogli bi se Turci preorjentisat na ruske avione.
Uh... jbt 100 novih F-35.Turska je gigant.Srbija od rusije kupila 3 pokvarena mig-29 i nesto se kurchi ko nekakva regionalna vojna sila.Kad vidim onog shu.pka Lazanskog kako palamudi o srbiji kao vojnoj sili.Nista bolji nisu ni kockasti.
ma samo ih prebaci na Suhojeve
Erdoan je tito
@Mario. TITO je imo uvijek 8 mill Vojnika na raspolaganju,a ostalo je istorija..zaśto i kako se raspala jugoslavija..
Pravila su jasna. Sta kaze moja tetka " ne mozes i ovo i ono".
Hoćeš u NATO? Bićeš američka pudlica
@Pupak2 a alternativa je? Europa je gledala sta se desava u BiH pune 3 godine i nije se pocesala iza uha nego. Zna se dobro da je Nato nesto i odradio dok su plavci nijemo gledali.
@1946zauvijek Nebi ni sa rusima ,ako jedna Austrija može biti sigurna a neutralna zašto nebi mogla biti i BiH?
sad ces vidjet kad erdoan krene i po nama samo da se izvuce
pita mujo hasu, čime se bavi njegova žena? haso mu reče da je kao neka blogerica, i tako zarađuje.. a šta radi tvoja hanuma mujaga? a mujo kao iz topa, pa i moja svirakortzoo isto kao i tvoja..