Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao nama . Kad amo tražili oružje oni nam slali mrvicu hrane.
Kakva ponizenja za Tursku. Poslali generatore na granicu sa Egiptom, pa ako chifuti odluče da udje uci ce.
dobro ste se sjetili
Znači ubijaj koliko želis, dok ubijaš nema projekta a sutra kad prestaneš ubijati imaš projekte Pa kažemo da se turska razlikuje od arapskih zemalja. Ni milimetra, sve isto srranje
Ovi zločini traju 75 godina....3 generacije pati od ovih fašista....
turci ovaj rat u Gazi mogu prekinuti za 20 minuta. samo kazu cao NATO welcome ODKB I rat zavrsen
I Turci I Arapi pudlice Cionista. Takvu brutalnosta kakvu cionisti provide u Gazi savremena povjest ne pamti. A sve s ciljem Genocida I ćišenja nejevrejskog naroda u ime projekata velikog Izraela. Arapi I Turci da znate I vi će te doči na red.
Moja svjest pamti ali ja nisam tako savremen.
Kada ste pokretali te energetske projekte nisu vam smetali izraelski masakri, aparthejd, ilegalna hapsenja i generalno izraelski fasizam. Zasto vam sada smeta ?
U okruzenoj Gazi nema vode, struje, hrane, lijekova, ali zato oruzja ima najvise na svijetu po glavi stanovnika. Valjda zato sto Hamasu znace generatori i slicne stvari. Njima znaci novac, jer se njime kupuje oruzje, a civili koji pate su dobri za marketing I prikupljanje tog novca
jeste pomogli u pm
jesi pomogo u pm
A generatori rade na havu? Kakva prazna prica.
Znači , prekidaju projekte dok oni ne spirjane sve stanovnike Gaze i izbrišu je (ih) sa lica Zemlje...A , onda poslije , nastavljaju gdje su stali...Do tada , evo vam generatore...pa ih uključite, ako imate "na šta"...Užas , cinizma i kapitulacije Svijeta pred fašizmom..😡😡😡
Ubacite mirovne snage u Gazu ,nakon masakra netrebate poslije to raditi !
Tanko,kao covjek razocaran Sam od Amerike,znao Sam Ali nisam znao da Su ovakvi licemjeri,kao dusman Rusiji razocaran Sam U njezinu slabost i kao musliman osjecam se ponizeno SA obzirom da je Turska jedna od najacih vojnih sila u Evropi !!
Momci ko je gradio Piramide Blokove po 200 hiljada tona su nosili po 900 kilometara? Ti su negdje nestali sto su ih gradili e taj sto je njih u prah sastavio uradit ce i nama isto pa makar amerika imala jos ovoliko ! Puta 100 samo kaze budi i ono bude a piramide nam Je ostavio kao pouku! Inace bi i one bile prah!