Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće kod nas ovako pohapsiti one SDP i SDA kriminalce da i nama svane!
Bakire i Zlatko kakvi ste za posuditi, vracamo u oktobru?
Da hoće vala, kriminalnu SDA vlastelu sa Poljina i izdajnički SDP koji je DODIKU prodao pola Bosne!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako to radi pametan vizionar,zna on od koga mu trenutno prijeti najveca opasnost a to je amerika sa cionistima na celu,amerika nece da izgubi tursku kao saveznika al im se Erdoan ne uklapa u planove nezna lagat i nece da bude podcinjen nikome i plus neduguje nikom nista,a taj hizmet ili izmet kako se zove sutra bi sroozo tursku naciju na prosjacki stap pa onda uzo kredite od cionista koji vladaju svijetom uz pomoc amerike.
...političar, pa ne zna lagat? ...e, dobro si...
Turska je americka marioneta... To je cinjenica koju Bosnjaci nimalo ne vole...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zivopisan lik ovaj Erdogan, policija njega i njegove ministre uhvatila u kriminalu i sve to nasnimili a on onda naredio da se pohapse policajci. Sad ce ovi nasi Dodikovi, Covici, Lagumdzije i Izetbegovici to prepisat od njega pa ce pocet hapsit policiju cim se pokrene neka istraga protiv njih. Nije dobro nikako. A ovaj lola sigurno i odlucno vodi Tursku pravac u propast. Sad ce ih on vratiti u pred-Ataturkovo doba, pocet ce molit i fantazirat a manje radit i obrazovat se i za 30 godina eto ti jos 100 milijuna gladnih ljudi, i opet ce zapad bit kriv.
ovaj se ponaša k'o slobo, sve u prdekanu..... :-)
Gospodin je ovo veliki, nikog ne lize a Turska dugo jača bila nije, samo tuci gamad ...
a prica nesto o Gazi....koji je ovo lopovcina.....
Niko od vas nema pojma o hizmetu a takve gluposti govorite...
Pa ovaj Erdogan je gori od Staljina 100 puta....
ŽIVIO GULEN!
...hm...da pojednostavim...neka se erdogan kandiduje i unas :)
Tako je Premijere zapad vas pokušava uništiti ali pametni ljudi rade u vladi SVAKA ČAST GOSPODINE ERDOGANE.
Ovakav covjek treba i ovoj nasoj drzavi. Da stanemo na noge da imamo radna mjesta, da bolje zivimo, da ne brinemo hocemo li imati zdravstveno, hocel biti penzije, plate, da moze raja na more, da se zivi i radi od svog rada.
IZMET PROTIV IZMETA
ako ne budes miran, doci ce turci opet po tebe :)
:D
E Gulenu i sa tobom gringosi rade šta hoće...
Erdogan protiv Hikmeta, zasto brate :(