Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turskoj i ne treba Eu ,ako su pametni bolje im je izostati, ekonomski se mogu odrzati .Sto se tice muslimana u Evropi , treba podsjetiti neke komentatore da najveci broj muslimana po % stanovnistva zivi u Francuskoj koja se najvise i protivi ulasku Turske u Eu,zatim od 22 drzave Ruske federacije muslimani su u 11 vecina.Da ne spominjem broj muslimana u ostalim Eu clanicama..... ovdje se radi o necemu drugome,a religija je uvijek bila dobar paravan.
Ma vas nitko ni ne zeli u EU. Kome cete vi biti od koristi. Treba pomoci Kurdima na jugu, Armencima na sjeveru i Grcima na istoku, da dobiju ono sto im pripada, pa od te umjetne drzave nece biti nista. Davno bi oni propali da Amerima nisu bili vazni dok je jos postojao USSR.Ali sada se vodi drugacija politika sa Rusijom, a i Kurdi na sjeveru Iraka dobivaju sve vecu pomoc Amera . Tako da ce ovo genocidna tvorevina (sjetimo se samo sto su ucini sa 2 miliona Armenaca, dok je u ostalom svijetu bio 1.svjetki rat, da ostale ne spominjemo), nestati sama od sebe.
tako je SMUK, jos bih dodao da je to u biti ta njihova aman demokratija koju furaju...vole cuku kao rodjenog sina...uostalom mozda taj fini cuko i jeste potomak tih demokrata???
Turci koji im jebe mater , ne ulazite tamo.U suprotnom ce vas poduciti pederluku, pedofiliji i kako da karate vlastitu djecu po domovima i vjerskim ustanovama.Ko ne vjeruje neka pita papu i njegove one fratre sto se karaju medjusobno kao i djecu naravno jer to je mnogo interesantnije :)).
a STA CE ONI U eu?onda EU postaje muslimanska zemlja to je gadno,treba ih strpati u azijsku uniju sa iranom,saud.arabijom,Uae
@ sadsa MAMA CE TI TO KAO I DO SADA . RAJKA RADODAJKA !!!
Turska je naša mati. Ne zaboravite to Turci
Koji ce nam kurac ona u EU. Divlja zemlja.
ODIN popusi kurac.
TURSKA JE DRZAVA TISUCU GODINA . NA SASTANKU G20 NAJMOCNIH SVJETSKIH EKONOMIJA BIO JE I TURSKI PREDSTAVNIK . TURSKA JE DOVOLJNO MOCNA DA NASTAVI SVOJ DRZAVNI KONTINUITET JOS TISUCAMA GODINA .