Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete pričati šta hoćete ali ovaj čovjek podigao vojnu industriju Turske na visok nivo. Infrastruktura u Turskoj je mnogo bolja, zdravstvo itd. Nije bez mahane, ali je dosta uradio za državu i narod.
Klasični SDA glasač, krao je ali je asfaltirao 200 metara puta u selu, zato nije toliko loš. Koja je to samo apatija i servilnost.
Nemam šta pričati, nek se svako bori za svoj narod i svoju državu. Ali šta ja i ti imamo od toga? Ko biva od naših ne možemo ni dobiti ni čuti ništa pozitivno, pa daj da se sladimo bar tudjim perijem od kojeg mi nemamo baš ništa? Blago tebi
Taman na đikanima da isprobamo kad krenu da prave " velike srbistane"
Prije Erdogana Turska bila na nivou Somalije, sad u vrhu svjetskih velesila po svemu. I onda dođe klasična jugobalija - komunjara da to pljuje. E komunjare komunjare najgora bagro.
Hajde sikter SDA blento....prije Erdogana Turska se razvijala isto kao i sada....Erdogan je populista i diktator koji upravlja medijima i servira bombasticne naslove na koje se loze samo SDA uhljebi i Erdoganove pristalice dok Turci masovno bolji zivot traze na Zapadu....
@7426 Ti ocigledno nisi nikad bio u Turskoj. 90tih je to bilo siromasno drustvo. Turizam bezveze, hoteli bezveze. Ne kao danas. Nije se razvijalo zbog politike koja nije znala dovesti strane investitore. Skoro su sve uvozili, i nisu proizvodili kao sad. Tekstilna industrija je bila jaka ali to je to. Nova politika se 2000te priklonila biznisu. Danas sve proizvode, od prehrambene industrije, auto industrije, tehnoloske industrije, bankarskog sistema, medicinskog sustava, vojne industrije itd.
Braca Turci nek jačaju.
Americki bombarder B2 u malom fotmatu
Bravo Turskoj, jedno veliko Bravo!
Zna i brko gdje du pare. Jedna obična tenkovska granata košta od 10 000 maraka
Svaka čast! Samo naprijed!
Izdrkavanje po mozgićima kolebljivog glasačkog tijela.Ova kanta će uzletjeti desetak puta u vijeku trajanja i možda izbaciti koji paket bombi po Kurdima.A spičeno milijardu dolara za projekat.
Tebe ćemo predlozit za savjetnika erdogana ili minimalno za ministra financija pa ces ti odlučivati kako je pametnije utrošiti pare. Možda si zaboravio kakvu infrastrukturu gradi Turska malo pogledaj na YouTube posto nisi bio nikad
MashaAllah
Samo u se i u svoje kljuse
Sultan jaca kapacitete, a ne smije pomoci Palestini. 🤣 Turska rabota!
Ljudi prave za sebe i svoju sigurnost ali sa takvim razmisljanjem se vidi da ti nisi dorastao da komentarises ovdje. Po tvom Turska treba da napadne i okupira Siriju, Liban, Kipar i Izrael da pomogne Gazi. Plus da udje u rat sa najmanje 5 nuklearnih sila koje su uz Izrael. Razmisljanje ti je ono pravo krkansko.
Radi samo ono što svaki munafik radi.Mulja i petlja.I ratuje protiv sirotinje po Siriji i Iraku.
Tako je sultane ko yebe ameriku i evropu samo napred...