Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prazna priča. Sve dok ne pošalju efektivno oružje, protiv tekovske i avio rakete....ta pomoć je samo na papiru.
Najgore sto ne mogu poslat jer 66% bi zavrsilo u rukama ruskih igraca. Zato se ceka neka kriza kako bi "legitimno" mogli dati iskljucivo Bosnjacima oruzje. Zapad ce obnoviti RBiH isto kao sto je ugasio jer su uvidjeli da su PC i Srbi iz Hercegovine maligni problem.
Efektivno za koga? Da se porokamo.Protiv koga ce ta vojska BiH ratovati? Da nece srbi iz te vpjske protiv Srbije ili Hrvati protiv Hr.Cim bi se zaratilo svi na svoju stranu i ko vise pokupi oruzja.Ko bi nas drugi mogao napasti a da smo mi ujedinjeni u tom ratu bas me interesuje
Sad ce neki Bosnjo reci: joj ba sto nas zahvadjate ba
pohvalim ti ba zenu
Eto i ti takav nepismen si uspio ubosti top komentar, čestitam, iako je trećerangirani. Bar na kratko da i tebe neko zapazi👋
OS BiH ne postoje, to je ubleha. Imaju tri vojske pod jednim krovom, jedan telefonski poziv i ratovace medjusobno. Poslije srednje skole obavezna vojna obuka 3 mjeseca, pa se moze nadati necemu.
Ko su ba vise ovi likovi koji 30 godina defiliraju po nasoj zemlji kao da im je ovo ocevina...? Odhebite vise od nas fastiti krvolocni!
Pola odbrambenih snaga BiH su Srbi? Ko je onda agresor?
a đeste demagozi , politolozi i ostali... Bojite se vlastite sjene , ne smijete izaći ispred predsjedništva da iskažete nezadovoljstvo a da ne pričam šta drugo. De dajte mi sad negativnih komentara jer istinu smo navikli skrivati. pozdrav iz KRAJINE !
“Zanimljivo je da ‘veliki Hrvati’ iz HDZ-a BiH sada šute na pokušaj progona hrvatskih pilota, i Dodikovu podršku tome. Razlog njiihove šutnje zapravo je u strateškoj podršci Beograda i Dodika, HDZ-ovoj politici. Jasno je da se rukovodstvo HDZ BiH plaši svojih mentora iz Beograda više nego bilo koga iz Zagreba”, poručio je Komšić.
Kad se malo sjetim 92.-95. i vidim kako ste Ukrajinu zahvalili, yebbite se vi polako. I EU i Sejdin APN i ostala sranja.
Ovo je već bolesno. Ko su te oružane snage u BiH? Po ovome se vidi koliko poznaje i želi BiH dobro.
Znaci nista od NATO-a a o EU mozemo sanjati. Komsic i co su nas posteno zajebali sa onim anp ili kako se ta laz zove
Da nam je u pakt sa Britancima i Amerima
Vidiš što ti je finoća u nijHa danas ,kao i Ameri Ukrajini , naoružanje ,obuka a vaše je samo da branite naše globalne interese
Kako bi bilo lijepo biti subjekat a ne objekat međunarodnih odnosa...
God bless Great Britain! The most important power in the world.
Samo pomazete da se kvalitetno poubijamo.Cim bi se zaratilo iz te vojske bi svako na svoju stranu i ko zgrabi vise oruzja sebi
Nama treba zastita od vladajucih u ovoj zemlji koji je sustavno unistavaju, zastita od kriminala i korupcije i sprege vjerskih institucija s drzavnim
Da hoce kakve fabrike otvoriti da ovaj bjedni narod ne prica kome ce koliko oruzija biti udjeljeno..jer bjedni narod je samo glasacka masinerija za Milete ,Baketa i Legitimnog.