Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti caca svoj..
Jel i on sad zdraviji no prije 20 godina kao ćaća mu ?😜
Moram i ja nazvat svoga sina Lord
koji debili.gdje djecu mjesaju..Trump je spreman i familiju zaloziti da bi bio ponovo izabran...LAZI...NITI JE ON BIO,NITI MELANIJA NITI DIJETE..OBMANJUJU JAVNOST..
pa zar je i on imao produžetak vrste, pa dokle bože
Nije nimalo ljigav, kao ni otac mu!
Jevrejska posla...
Lici na janeza
Brzo se oporavio,nakon što je dva puta kihnuo od zločeste kineske korone.
sto je porastao....boli te racku ....zivis u kapitalizmu, u bogatoj si familji i da ne ucis skolu i nemas trzisne vjestine uvijek ces imati love i bice ti dobro isto ko i moji drugovi neradnici....30 im godina nemaju staza bave se umjetnoscu i nista im ne fali jer im roditelji strasne poslove imaju.
Ha ha ha haaa, Bilo bi zanimljivo znati koliko budala vjeruje u ovo
Treba ga roknuti dok ne bude kasno
Primijeti li iko razliku u terminologiji kojom se podize nivo masovne histerije? Do prije par mjeseci se upotrebljavalo "obolio, bolestan", a onda dolazi do zaokreta i koristi se termin "zarazen", sto nikako nije isto. Ali, i dalje se vrsi lov na vjestice, tj testiraju se ljudi, zatvara se sve, ekonomije propadaju...
Ovo je virus za siromasne, svi sa malo dubljim dzepom pa cak i u Bosni se oporave. Samo sirotinja koju lijeci korumpirani zdravstveni sistem umire. Sirotinjo i Bogu si teska.
pljunuti babo, ima mi malo mamine uši iskreno hah