Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slagao se netko ili ne ,većina ovoga što je Trump rekao je istina!
Putinova pudlica samo laze glupi antivaxeru
Vama putinovcima je Trump u pravu i kad kaze da pijete varakinu protiv Covida ili da se baci atomska u oko uragana da ga se unisti. Kladim se da nisi ni procitao clanak.
Bitno je da se po Sarajevu slavilo, mahalo iz auta zastavama americkim. Cinjenica da senilni starac ne zna ni ko je, nikoga ne zanima.
ne rise
Tacno one scene iz Sarajeva podsjete na ovo: https://youtu.be/M2rTafbQepg
ma MRS ,hebo materesinu, zutu ,svoju...
Nisam gotivio Trumpa, ali se mora priznati da je bar za vrijeme njegovog mandata Putko bio manji od makova zrna, žuti kepec nije smio ni šušnuti.
Trump je ipak bio nesto drugo.Zlatno doba svijeta.
E sad svasta nešto se lošeg nagomilalo u proteklom desetljeću. Ekonomisti odavno najavljuju pucanje američkog balona. Tako da sad prevaliti sve na Bidene, nije korektno. Od Trumpa se i ne može očekivati ništa korektno. Amerika je stampala novac i za njegov mandat i mandat Obame...
Nije da nije u pravu.
ovaj trump stvarno misli da se onog senilnog starca bidena nešto pita,čovjek se rukuje sa zrakom,pada sam sa bicikla a vjerovatno ga je gurno onaj nevidljivi lik što je sa njime se rukovao,pa zar itko normalan stvarno misli da onaj starac nešto odlučuje,on samo priča šta mu se kaže,pravi predsjednik amerike je iza pozornice,za njega zna možda nekoliko samo jako utjecajnih ljudi u americi.
Samo ću napisati da za vrijeme mandata Trumpa, nijedan rat nije eskalirao u nešto veće. Lijep poz
Ovaj žutalj dok je bio na vlasti ameri se bavili o sebi i svojim problemima...dodne fol ovaj sad padavicar sve zivo nas strefilo...
Do 2024. Trump će već odavno biti u ćuzi
Koliko god bio nesimpatičan, sve je ispravno rekao.
Nisi ništa bolji
Putinova kujica opet nesto laje i rezi. Inace, ekonomski pad je poceo u drugom dijelu mandata narandzastog klovna.
Idi ba u sto peršuna
Trumpe vrati se! Radim na americkom trzistu ovaj Biden ubija srednju klasu! Kad je Trump bio nikad vise nisam zaradjivao!