Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu donekle shvatiti plaćene medije u Americi da hoće Trumpa da ocrne ali koja je poenta na Klixu? Shvatam da je ovaj portal BH medijska kurwa "ko više plati po njegovom zadatku pišemo" ali kakva je poenta kada nećemo ionako glasati u Americi a nešto se ne primjeti da dijaspora iz Amerike ovdje komentariše.
Jimmy Kako nema veze? Ako najveca svjetska sila postane Diktatura , sve se mijenja . Pa vazda su Bosni i sushedima kapu krojili vise po svijetu nego sto su oni u svojim vladama.
@mak64 Nije njih toliko puno koji podržaju ovog diktatora i Putinovog jarana. Par osoba preko skripti pucaju pluseve i minuse kako bi se stekao dojam da ih ima više.. Mahom su to nehljebovci sa Večernjeg.hr, Kurir.rs i poneki Bakirovac. Po cijeli dan samo sjede u stanu, mrze čitav svijet. Kivni su na sve i svašta jer ih tata i mama hrane i finsnsiraju... To su mahom retardirani i ljubomorno bolesni likovi..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što je klix redakcija zaredala s debilnim, originalnim člancima. Dokaz kolika je smijurija ovaj portal i da radi samo zato što nema alternative.
Kad se razmaženo derište, a kasnije balavac, pa na kraju matorac naviknu da sve dobiju u životu, a onda dođe trenutak da se mora "oduzeti igračka".
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Nema tu razlike ostao trump ili došao onaj propali senilini starac.
Ovaj klix treba prijaviti američkoj ambasadi. Nikad u historiji bosanskohercegovačkog novinarstva neki portal ili novina nisu ovoliko napadali nekog američkog predsjednika i toliko navijači bili opredjeljeni za protukandidata.
Ne treba se sekirati za Ameriku, ona je sama finacirala pola svijeta u periodu nakon prvog i drugog svjetskog rata. Mocna je to ekonomija.
Jeste vi primjetili da ovi SDA botovi sad i Trump propagandu sire???
Izvor new york times..pametnom dosta
gledaj ovoga I.P., ANALiticara kako tumaci najmocniju svjetsku silu i najmocnijeg covjeka na kugli zemaljskoj. daj ANALizu ko ce pobjediti na nasim izborima ili nesto slicno sto imas teoretsku sansu da pogodis.
Mediji kreiraju iracionalan strah od Trumpa. Ako izgubi naravno da će predati funkciju.Ionako ga se slabo šta pita, skoro svaka krupna odluka mu je poništena na sudu.
NARANDZASTI METEOALARM
TRUMP JE IDI.OT, AL NI ONAJ NIJE NISTA BOLJI
Isto kao u prethodnim izborima Kretenuša i Manijakalni Idiot.
Klixe, ovim medijskim istupima gdje se svrstavate na stranu demokratakih medija i pedofila Bidena, nimalo se ne razlikujete od tog demokratakog zla, cak stovise, vi ste dio svega protiv cega Trump bori, a doci cete na red kad tad.
Klix = grupa TNT Trump = Superhik
Kakav kretenski i bukvalan prevod clanka! “Banana republika” nije izraz koji mi koristimo i pola starije generacije ne zna sta to znaci.