Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cccc.
isti uragan..
do prije 2 mjeseca sluzbeni broj poginulih je bio 64, a od tada su ga povecali na 3000. Hurricane Maria je pogodio Puerto Rico u sep. 2017-te. Iza povecanja stoji Carmen Yulín Cruz Soto, gradonacelnica San Juana (gl. grad), iz Demokratske Partije, uz pomoc medija koje kontroliraju Demokrate (CNN, NY Post, .. etc) za 6 nedjelja su midterm izbori za kongres SAD. Nakon izbora ce naravno objaviti tocne podatke, kao sto su radili i u proslosti
Sada treba očekivati sankcije nekome onako iz osvete.
idiot
Ama on vise nije siguran ni u sopstveni identitet
Nasi novinari prateci upute kriminalnih svjetskih medijskih kuca postave smijesnu fotografiju vjerovatno najveceg predsjednika Sjedinjenih Americkih Drzava ikad, a onda se nasi idioti koji nemaju pojma o tome covjeku rugaju i misle da su pametniji od njega jer ima "cinjenica" smijesnu frizuru. Gospodo, malo se informirajte pa s.e.r.i.t.e argumentovano ako mozete, a ne mozete sigurno ;)
vrlosamtirealan Najveci predsjednik ? Covjece sto ti lupas, to nije normalno...
@vrlosamtirealan pa i ima smijesnu frizuru, a ti imas jadno i ne objektivno razmisljanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
trebao bi napumpat usne, pa ovako kad ih stisne izgledale bi kao cmaar
Pa ovako izgleda kao "razrađeni" cmar